Bryne 2 vant mot Tønsberg

Solid 3-1-seier etter scoringer av Ola Johannes Elvedahl, Adrian Berntsen og Fredrik Flo.

3. divisjon avd. 3

Bryne2  3 (1)

Tønsberg 1 (1)

Bryne Stadion Tilskuere: 50

Mål: 0 - 1 selvmål  (9.) 1-1 Ola J. Elvedahl (33.) 2-1 Adrian Berntsen (67.) 3-1 Fredrik Flo (87.)

Dommer:  Leif Kim Andersson,Tasta – god dømming

Gule kort: Petter M. Lunde og Frank Hole, Bryne 2, 1 til Tønsberg

Sjanser: 12-7 Hjørnespark: 2-6

Lagoppstilling Bryne 2 (4-4-2):  Marius Halvorsen – Ola Johannes Elvedahl ( Per R. Undheim fra 82.), Petter M. Lunde , Sander Ystanes (kaptein), Einar T. Lye  –  Adrian Berntsen, Geir Dahle Høyland ( Scott Vatne fra 85.), Andreas Dybevik , Jonatan Braut Brunes  – Fredrik Flo, Kristian Magnusson (Frank Hole fra 65)

Poeng  Bryne 2 :  Petter M. Lunde 3, Sander Ystanes 2, Marius Halvorsen 1

Før kampen: Med kampfri for A-laget denne helga kunne Bryne 2 stille med «hele benken» fra  sist A-kamp, i en 4-4-2 formasjon, siden Kalle S. Roba var ute med tre gule kort.

Kampen: Et aggressivt  og løpssterkt Tønsberg satte i gang i høyt tempo, og fikk tidlig belønning da en sterk og hurtig spiss forfulgte et tilbakespill som tilslutt endte med at et presset Bryne-forsvar satte ballen i eget nett fra kort hold. Etter scoringen fortsatte Tønsberg å dominere banespillet, og nesten halve omgangen var gått før Bryne 2 fikk til et par bra angrep på høyresida ved Berntsen og Elvedahl. Tønsberg var og farlig frampå, og etter et hjørnespark var det nære på 2-0 da Berntsen reddet den gode headingen på streken.  Men det var Bryne 2 som scoret da Ola J. Elvedahl fra skrå vinkel via en Tønsberg-fot satte ballen i nettet. Demed  stod det 1-1 til pause.

Andre omgang  starter med et lite Bryne 2-overtak, før Tønsberg i en periode overtar fullstendig. Midtbanen blir fraløpt, men et sterkt midtstopperpar og tre flotte beinparader fra Marius Halvorsen holder Bryne 2 inne i kampen. Midt i omgangen kommer Frank Hole inn, og mot spillets gang tar Bryne2 ledelsen. I lagets første skikkelige angrep etter pause kommer Hole til dødlinja, får slått inn til en udekka Adrian Berntsen som plasserer ballen hardt og presist  hjørnet. 2-1. Tønsberg er nå sluttkjørte og at det bare ble med det ene målet Fredrik Flo scorer etter å ha blitt nydelig frispilt av Andreas Dybevik er nesten utrolig. Her kunne Bryne 2 virkelig pyntet på målforskjellen.

Tre fortjente og viktige poeng for Bryne 2, der spesielt forsvarsspillet gledet. Med to kamper igjen er det fortsatt teoretisk håp om nye kontrakt, men da må begge kampene mot Madla og Viking 2 vinnes, og i tillegg andre resultater gå i vår favør.

Geir Magnus Sandve

Annonse: