G13 PÅ ODD ELITECUP OG TROLLCUP

Bryne-guttene vinner bronsefinalen.

G13 var i helgen på to turneringer. Ett 11’er lag i Skien på Odd Elite Cup og ett 9’er lag på Troll Cup i Kristiansand.

Odd Elitecup

Vi reiste til Skien med 16 utespillere og 2 keepere. Vi hadde og med oss to Jæderhospitanter fra Voll IL. Spente gutter og trenere reiste avgårde tidlig fredag, med første kamp under flomlys kl.20.30. Vi var noe usikre på hvordan overgangen fra 9’er til 11’er ville gå, da vi aldri hadde spilt tellende kamp som 11 lag med disse spillerne. Om vi skulle gå videre fra gruppespillet ville vi ta det som bonus.

I Skien møtte vi flere sammensatte lag forstått som akademi lag. Og vi har all grunn å være stolte av det som disse guttene presterte!

I den første kampen fredag kveld møtte vi Megaflis alliansen som var ett sammensatt lag med spillere fra hele Telemark og vi vant 4-0.

Første kamp lørdag morgen vinner vi 4-1 mot Luka Fotballakademi som er ett lag med spillere fra Asker, Larvik og Sandefjord. Lørdag ettermiddag møtte vi NFF Indre-Østland (kretslag og forøvrig de som vant turneringen) det endte med ett braktap. Men om vi tar lærdom fra kampen.

Det så ut som til gangs i kvartfinalen mot Mandalskameratene søndag morgen. Vi vinner 6-1 etter en kanonkamp, hvor gutten svarer tydelig etter braktapet lørdag.

I semifinalen møtte vi ett Ørn Horten lag der vi gjør en kjempe kamp, vi taper riktignok 3-1, men resultatet gjenspeiler absolutt ikke kampen.

Søndag sen ettermiddag er det bronsefinale og kamp om 3 plassen mot arrangør Odd Grenland.

Bryneguttene spiller for å ivareta Rogalands ære. Å hvilken kamp og innstilling igjen av guttene. Vi vinner 6-1 og tar en imponerende 3 plass. (til info så røk for eksempel Viking ut i kvartfinalen etter tap mot Odd).

Takk til alle spillere og trenere for ei kjekk fotballhelg i Skien. Det bor mye talent og viljestyrke i dette laget. Nå må det ivaretas og foredles. Takk også til alle foreldrene som tok turen og var god heiagjeng.

G13 guttene i Kristiansand på vei av banen etter kamp.
G13 guttene i Kristiansand på vei av banen etter kamp.

Trollcup

Til Kristiansand reiste vi med 13 gutter fra Timehallen fredag ettermiddag. Det ble bestilt pizza til guttene om kvelden, og kl. 21 hadde de et kort spillermøte for å legge strategien for lørdagens kamper.

Første kamp lørdag var mot Bjerkreim. Kampen bar preg av at guttene ikke var særlig samspilte (spillere fra to ulike serielag), og det ble tap 4-0. Etter en pause var det ny kamp mot Vindbjart. Denne kampen ble litt bedre, men den endte med 3-0 tap. I tredje kampen mot Gimletroll gikk spillet bedre, og vi klarte å score et mål. Her ble det 3-1 tap. I siste kampen mot Frøyland gav spillerne alt, og det resulterte i at de vant 2-1. Viktig med seier i lokaloppgjøret.

På søndag var det sluttspill, og vi skulle møte Flint 2 til kamp kl.08.00. Etter å ha ligget under 4-0 klarte de å hente inn det ene målet etter det andre. Humøret steg i takt med scoringene, og på stillingen 3-4 var det virkelig spennende. Dessverre fikk vi et mål imot slik at det raknet litt igjen. Dermed endte kampen med tap 3-7.

Inntrykket vi lagledere og foreldre sitter igjen med etter helgen er at dette var en flott gjeng å reise på tur med. Turneringen var flott opplagt og alt fungerte helt smertefritt. Guttene oppførte seg eksemplarisk og var klare for avreise før avtalt tidspunkter begge dagene.

Annonse fra Obos-ligaen: