Håpet lever for Bryne 2

Bryne 2 vant 3-2 mot Halsen. Adrian Berntsen 2 og Andreas Dybevik scoret Bryne sine mål.

3. divisjon avd. 3

Bryne 2 3 (2)

Halsen 2 (0)

Bryne Stadion Tilskuere: 60

Mål: 1-0 Adrian Berntsen  (7.) 2-0 Adrian Berntsen (18.) 2-1 Anders Olsen (49.) 3-1 Andreas Dybevik (59.) 3-2 Christer Smith (94.)

Dommer:  Ivan Djuric, Hana – god kontroll

Gule kort: Geir Dahle Høyland og Eirik Hadland, Bryne 2, 1 til Halsen

Sjanser: 11-5 Hjørnespark: 3-5

Lagoppstilling Bryne 2 (3-5-2):  Deniss Korneiciks – Kalle Roba, Sander Ystanes (kaptein), Per R. Undheim  – Simen Kydland ( Joakim Grude fra 59.), Adrian Berntsen ( Sondre S. Hovland fra 62.), Geir Dahle Høyland, Andreas Dybevik ( Scott Vatne fra 73.), Eirik Hadland   – Fredrik Flo, Einar T. Lye ( Sander Ueland Braut fra 86.)

Poeng  Bryne 2 :  Adrian Berntsen 3, Andreas Dybevik 2, Deniss Korneiciks 1

Før kampen: Bryne 2 stilte i sin vante 3-5-2-formasjon  med  Geir Dahle Høyland for første gang i år i en sentral midtbanerolle og Adrian Berntsen/Andreas Dybevik som indreløpere, men manglet faste aktører som  Jonatan B. Brunes  og Ola J. Elvedahl, ute med karantene for gule kort.

Kampen: Begge lag startet forsiktig, men på sin første målsjanse scoret Bryne 2. Adrian Berntsen får god tid på kanten av straffefeltet etter en dårlig klarering, og plasserer ballen hardt og presist  i motsatt hjørne: 1-0. Like etter blir han spilt fri av Fredrik Flo, men denne gangen går det harde skuddet like over mål. Bryne 2 dominerer nå banespillet totalt, og det er ikke ufortjent når Berntsen gjør en reprise av den første scoringen ti minutter senere. Minuttet etter er Bryne 2 nære på 3-0. Både Fredrik Flo og Einar T. Lye header mot mål fra kort hold, men keeper redder dobbeltsjansen. Halsen oppnår et annulert offside-mål og en stor kontringssjanse der Deniss Korneiciks rydder opp, men det er helt fortjent at Bryne 2 leder 2-0 til pause.

Andre omgang  starter med at Einar T. Lye setter ballen i stolpen fra kort hold. Halsen scorer like etter da de fullfører en kontring i stor fart, utagbart for Korneiciks. Men Bryne 2 fortsetter å dominere, og Andreas Dybevik øker til 3-1 der han møter et innlegg fra høyresida og på samme måte som indreløperkollega Berntsen plasserer ballen hardt og presist i motsatt hjørne. 3-1. Nå går «luften» litt ut av kampen. Lagene bytter spillere, og med  Berntsen/Dybevik ute jevner spillet seg ut.

Helt mot slutten får innbytter Sander Ueland Braut en stor sjanse til å øke ledelsen, men det er Halsen som kontrer inn 2-3 fire minutter på overtid like før dommeren blåser sluttsignalet. Bryne 2 vinner fortjent sin tredje kamp på rad, og er nå i kontakt med lagene over nedrykksstreken.