Nye draktpartnere

Prosjektil og Sparebanken Vest blir nye draktpartnere.

Prosjekteringsbedriften Prosjektil øker sitt engasjement i Bryne FK og blir ny draktpartner. Prosjektil har vært med som samarbeidspartner lenge, og var fra før Nettverkspartner. Nå ønsker de også å profilere seg på drakta, og inntar venstre arm for resten av denne sesongen. Det er vi veldig glade for!

Banken som blant annet har kontor på Nærbø, øker sitt engasjement i Bryne FK, og blir ny draktpartner. De skal pryde ryggen på drakta ut inneværende sesong. Det er vi kjempefornøyd med, og all profilering på drakta er nå utsolgt.

- Sparebanken Vest øker sitt engasjement i Bryne FK av flere grunner. Vi ser på Bryne som en god arena for øke kjennskapen til Sparebanken Vest på Jæren, men vel så viktig som en arena hvor vi kan lansere og videreutvikle vårt holdningsprosjekt Uego.  Uego er rettet mot ungdom i alderen 13 – 16 år og går ut på å få ungdommene til å gjøre handlinger og aktiviteter som er til fordel for andre.  At vi i tillegg er med på «oppturen» med Bryne FK tar vi som ren bonus, sier banksjef Ommund Braut i Sparebanken Vest.

Annonse fra Obos-ligaen: