Solid kamp mot EIK

KÅSEN: Bryne hadde god kontroll og vant 2-1 over EIK.

Bryne hadde god kontroll i dagens kamp mot EIK, men det startet litt trøblete. Et par feil i bakre rekker gjorde at EIK var farlig nære de første fem minuttene. Først ble et frispark like utenfor 16-meteren tatt av Halvorsen. Ikke lenge etterpå mister Ueland, som var veldig bra, ballen og Bob Sumareh kommer alene med keeper, men nok en gang redder Halvorsen. Bryne kom seg fort til hektene og spilte bedre. Etter mye klabb og babb i feltet til EIK får Magnusson ballen og setter den fint i hjørnet. Bare noen minutter senere scorer Bryne igjen. Det hele starter fra Addo som slår en flott ball opp på Khalili som vender ballen over på høyre side til Landro. Et flott innlegg ender på foten til Lye som triller ballen i mål fra fem meter. EIK hadde ballen mest, men klarte ikke å svare i 1.omgang.

Etter 57.minutter får Bryne frispark fra en god posisjon, men Langeland setter den over mål. I løpet av noen minutter har EIK to skuddforsøk som stryker stolpen.  EIK styrer mye av banespillet også i 2.omgang, men har ingen reelle sjanser. Like før slutt derimot reduserer Romslo for EIK med et knallhardt skudd nede i nærmeste hjørne. Bryne rir av det som skulle komme av EIK-sjanser og vinner til slutt 2-1. Alt-i-alt en solid kamp for Bryne på mange måter.

Neste helg skal det spilles kamp mot Vindbjart i Kristiansand!