KJØP STRØM FRA NORGESENERGI OG STØTT KLUBBEN SAMTIDIG

Skaff deg strøm gjennom NorgesEnergi, og støtt klubben samtidig. Gjelder både husstander og bedrifter.

Vi vet at både bedrifter og private husstander som har gått over til NorgesEnergi har spart mye penger på strøm. Det er bra! Når dette samtidig fører til økt engasjement mellom NorgesEnergi og Bryne FK, er det enda bedre.

Vi har så langt spart ca 13% i utgifter til strøm, etter at vi la om til sponsorstrøm gjennom NorgesEnergi og Bryne FK. Når vi i tillegg vet at dette gir en mer fornøyd sponsor, samt at Bryne FK får enda mer støtte, så blir dette vinn - vinn - vinn...

— Dag Inge Slettebø, daglig leder Sørvest Betongsaging

Det har aldri vært enklere å støtte klubben i ditt hjerte! Med NorgesEnergi er du alltid garantert en konkurransedyktig strømpris, samtidig som du støtter Bryne FK. Bedre kan det ikke bli!

Sjekk det ut her

Er du bedrift, kan du kontakte NorgesEnergi her. Opplys hvem du ringer fra og si at du ønsker å høre med om sponsorstrøm gjennom Bryne FK.

Torsdag kveld denne uken skal også våre a- spillere ringe rundt for å skaffe flere mulige kunder til en stor og viktig samarbeidspartner.

Strøm gjennom NorgesEnergi er rimelig, og skal alltid være konkurransedyktig. For hver kunde som opplyser at de ønsker å kjøpe supporterstrøm eller sponsorstrøm gjennom Bryne FK, gir klubben en pen ekstra støtte.

Annonse fra Obos-ligaen: