Tap i 2.runde i NM

1-2 tap for Jerv i Grimstad.

Første omgang starter ganske jevnt der begge lag hadde ballen uten å skape noe særlig. Jerv kom mer og mer inn i kampen etterhvert og fikk sin 1-0 scoring etter en feilberegning av Halvorsen. Et innlegg som kom inn på bakerste stolpe, der Halvorsen ser ut til å gå ut og holde den, men trekker seg tilbake på streken. En Jerv-spiller får headet ballen tilbake igjen til Berglann som header ballen kontant i mål.

Etter halvtimen blir det spilt en lang ball opp mot Undheim der keeper kommer ut på 16 meter. En liten stuss i duellen mellom Robert og keeper gjør at ballen er på vei inn i det tomme buret. En Jerv-forsvarer redder ballen på streken og unngår mål i mot - nære på! Så kom det et fint innlegg fra Berntsen rett på foten til Aram, men avslutningen gikk utenfor. Bare minuttet senere øker Jerv ledelsen sin. På nok et innlegg går ballen i mål via et par Bryne-spillere. Jerv sine kanskje eneste sjanser går altså i mål i 1.omgang.

På omgangens siste spark reduserer Bryne. Byskata får fyrt av et skudd som går rett i tverrligger og ned på strek. På returen dukker Khalili opp og header enkelt inn 2-1. Dermed var det game-on i 2.omgang!

Jerv var nære på ved to anledninger innledningsvis på 2.omgang og holdt koken en god periode. Etter 66 minutter spretter ballen til Høyland som er alene med Christensen. Han setter den midt på keeper. I denne perioden var det flere halv sjanser/avslutninger fra Bryne-spillerne. Bryne klarte aldri å legge skikkelig press på Sørlendingene og kampen ebbet ut i tap.