Mål: 1-0 Fredrik Flo  (10.) , 1-1 Aleksander Idland (74.)

Dommer:  Andrè B. Birkeland, Djerv 1919 – grei dømming

Gule kort: Eirik Hadland, Bryne 2, 2 til Sola

Sjanser: 6-8 Hjørnespark: 3-6

Lagoppstilling Bryne 2 (3-5-2):  Oscar Gonzales – Kalle Roba, Petter M. Lunde, Sander Ystanes (kaptein),  – Ola J. Elvedahl, Andreas Dybevik ( Eirik Hadland fra 46.), Geir Dahle Høyland, Einar T. Lye ( Joakim Grude fra 88.), Per R. Undheim ( Sondre S. Hovland fra 88.) – Fredrik Flo, Jonatan B. Brunes

Poeng  Bryne 2 :  Oscar Gonzales 3, Petter M. Lunde 2, Sander Ystanes 1

Kampen: Bryne 2 scoret på sin første målsjanse, da Andreas Dybevik slo en ball presist  til Fredrik Flo som  headet  over keeper og i mål. Bryne 2 fikk spillet til å gli på midtbanen anført av en meget god Andreas Dybevik, men både Jonatan B. Brunes, Geir D. Høyland og Fredrik Flo sløste med muligheten til å øke ledelsen.

Sola hadde også sine sjanser på kontringer, men Oscar Gonzales i Bryne-målet hadde to svært gode beinparader, den ene der Morten Eriksen kommer fri helt alene med ham. Solid førsteomgang av Bryne 2, og det er helt fortjent at laget leder 1-0 til pause.

Andreas Dybevik blir tatt av banen i pausen, og da mister Bryne 2 mye av framdriften i spillet, mens Sola kommer bare sterkere og sterkere utover i 2.omgang. Men meget godt forsvarsspill av Bryne 2 gjør at ledelsen holder helt  til det 74. minutt der en Sola-forsvarer får headet i mål fra 5m etter en corner. Sola dominerer nå spillet men hele Bryne-forsvaret med Petter M. Lunde som en meget god dirigent holder stand omgangen ut. Gonzales varter også opp med et par flotte beinparader i denne omgangen. Det eneste Bryne 2 klarer offensivt på slutten er etter en corner der ballen er fri på et par meters hold, uten at en Brynespiller får foten på ballen.

Uavgjort for andre kamp på rad gjør at det fortsatt er en stor jobb å gjøre for å berge plassen i divisjonen. Det positive i denne kampen var det solide forsvarsspillet hele kampen gjennom.