Vegar Landro legger opp etter endt sesong

Klubbveteran Vegar Landro (34) har bestemt seg for å legge opp etter denne sesongen.

Vegar Landro har bestemt seg for å legge opp, etter 11 sesonger i klubben. Han kom til Bryne i januar 2007, og har fått med seg 437 kamper og laget 17 mål så langt. Han har også i flere sesonger vært vår kaptein.
Dette er en beslutning han har tatt selv sammen med familien. Klubben ble nylig informert om beslutningen, og vi har stor respekt og forståelse for dette valget.

Det har vært et privilegium å få spille for Bryne FK i 11 sesonger

— Vegar Landro

Etter nedrykket i 2016 var Vegar en av de første som bestemte seg for å være med å bidra til å kjempe om opprykk igjen på første forsøk, og vi vet at dette er hans største ønske som fotballspiller før han legger skoene på hylla.

Vegar har tjent klubben lojalt i 11 år og vært et forbilde for mange spillere. Med sin profesjonalitet, gode holdninger og sterke treningsmotivasjon er det mange spillere som har mye å lære av veteranen. Vegar kommer til å bli savnet i garderoben, og vi håper at det blir mulig for klubben å bruke hans erfaring og kompetanse videre i klubben på et eller annet nivå.

Med et snitt på nær 40 kamper hver sesong, har vi med en spiller som har gjort mye rett for å holde seg skadefri og som har fått mye tillit.

Vegar Landro er en ekte hedersmann. Han har tjent klubben lojalt i mange år, og bør være et forbilde for mange spillere. Han er ekte, og har jobbet hardt for å kunne bidra i over 400 kamper for klubben. Vi ønsker Vegar og hans familie all mulig lykke til i fremtiden.

— Asle Tjøtta, daglig leder

Klubben ønsker å takke Vegar for innsatsen før kampen mot Fram Larvik, og håper at mange vil komme til stadion og bidra til å gi ham en god avslutning på karrieren. Så vet vi at Vegar kommer til å gi alt han kan for å bidra til at laget avslutter sesongen på en sterk måte.

- Det har vært et privilegium å få spille for Bryne FK i 11 sesonger. Jeg er blitt veldig glad i klubben, folk rundt og er veldig motivert for å avslutte med stil. Målsetningen vår er et opprykk, og det ønsker jeg å gjøre alt jeg kan for at vi skal oppnå. Vi har to kamper igjen og fortsatt gode muligheter. Motivasjonen og lysten min er veldig sterk og jeg vil gjøre alt for at vi skal lykkes sammen. Jeg vil samtidig takke klubben og B-gjengen for noen fantastiske år. Det er vemodig å legge skoene på hyllen. Bryne FK er blitt klubben i mitt hjerte og vil alltid ha en stor plass. Kom og støtt oss på lørdag kl 13, så slår vi Fram sammen (hilsen Vegar)

Bryne FK takker Vegar og hans familie for at vi har fått samarbeide i så mange år, og ønsker lykke til med fremtiden.

Møt opp på stadion på lørdag, så gir vi Vegar den avskjeden han fortjener.

Annonse: