Tap på Sør Arena

Bryne 2 tapte 3-1 mot Donn.

Simen Andresen

Bryne 2 hadde vunnet tre strake kamper, og var veldig motiverte for å ta den fjerde strake seieren borte mot Donn på Sør Arena.

Simen Andresen (bildet) ga Bryne 2 ledelsen, men Donn utlignet på overtid i første omgang. I den første omgangen styrte Bryne 2 spillet og var det beste laget.

Andre omgang ble en stor skuffelse. Donn kom mer med i kampen, og kjempet Bryne 2 ut av stilen. Det ble to scoringer til hjemmelaget, og dermed måtte Bryne 2 reise hjem med et 3-1 tap i bagasjen.

Bryne 2:

Fredrik Vigre - Marius Vaaland, Vetle Gulowsen, Tommy Eide Møster, Rune Torland Mjåtveit - Simen Hella Andresen (Frank Hole fra 68.) , Dagfinn Nærland, Truls Vagle, Pål Aamodt (Marius Nilsen fra 50.) - Sverre Larshus Larsen, Øyvind Kverneland Braaten

Viljar Vevatne
Ny seriekamp for A-laget
Strømmen-Bryne torsdag kl.18.00.
Adnan Causevic
Tap for Bryne 2
Dårlig førsteomgang ødela for Bryne 2.
Erling B Håland
Bryne-Viking i NM
Rogalandsfinale for 16-åringene.
Bryne-Brann
Billettinformasjon Bryne-Brann
Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Ny seriekamp for A-laget