Tap på Sør Arena

Bryne 2 tapte 3-1 mot Donn.

Simen Andresen

Bryne 2 hadde vunnet tre strake kamper, og var veldig motiverte for å ta den fjerde strake seieren borte mot Donn på Sør Arena.

Simen Andresen (bildet) ga Bryne 2 ledelsen, men Donn utlignet på overtid i første omgang. I den første omgangen styrte Bryne 2 spillet og var det beste laget.

Andre omgang ble en stor skuffelse. Donn kom mer med i kampen, og kjempet Bryne 2 ut av stilen. Det ble to scoringer til hjemmelaget, og dermed måtte Bryne 2 reise hjem med et 3-1 tap i bagasjen.

Bryne 2:

Fredrik Vigre - Marius Vaaland, Vetle Gulowsen, Tommy Eide Møster, Rune Torland Mjåtveit - Simen Hella Andresen (Frank Hole fra 68.) , Dagfinn Nærland, Truls Vagle, Pål Aamodt (Marius Nilsen fra 50.) - Sverre Larshus Larsen, Øyvind Kverneland Braaten

Bryne-Sogndal
Bryne-Sandnes Ulf
Søndag 31.mai klokken 18.00 på Bryne stadion.
Bryne-Brann
Billettinformasjon Bryne-Brann
Billetter kan kjøpes i Brynebutikken
Tord Salte
Bryne FK enige med Lyon
Anders Kristiansen
TV: Se målene fra Bryne-Hødd
Hødd satte inn fire baller bak Anders Kristiansen.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Bryne-Sandnes Ulf

Billettinformasjon Bryne-Bran...

Bryne FK enige med Lyon

TV: Se målene fra Bryne-Hødd

Tap mot Hødd

Bryne-Hødd! For ein klassikar!

Mest lest

Kamper