Billettpriser

Informasjon om billettpriser for årets sesong.

Barn/ honnør/ student:  sitteplass kr 130.

Voksen: sitteplass kr 185.

Familie: sitteplass kr 350.

* Familiebilletter gjelder to voksne og to barn.

* Prisene er inkl. billettgebyr!

KJØP BILLETTER HER

Informasjon om billettene:

I covid-19 med begrensninger og strenge smittevernregler, er det dessverre en del fribilletter som ikke kan brukes foreløpig. Men vi håper at dette kan endres i løpet av sesongen.

• Fribillett for lagledere og trenere i Bryne FK: Kjøper billett på forhånd hos TicketCo, og bruker promokoden som står på fordelskortet de har fått utlevert (dessverre ikke gjeldende med covid 19 begrensninger).

• Frikort fra RFK/NFF/NIF: Kjøper billett på forhånd hos TicketCo, og bruker promokoden som dere har fått oppgitt i infoskriv fra RFK. Hvis du ikke har fått dette, ta kontakt med Ester Rettedal (dessverre ikke gjeldende med covid 19 begrensninger).

• Aktive spillere i klubben benytter inngangen ved Klubbhuset (dessverre ikke gjeldende med covid 19 begrensninger).

• Barn under 7 år går gratis.
  • Barn mellom 7-17 år kjøper barnebillett.
  • Skoleelever over 17 år, studenter, pensjonister og funksjonshemmede kjøper henholdvis studentbillett og honnørbillett.
  • Funksjonshemmede med ledsagerbevis kan ta med en gratis ledsager.

• Bortelagets supportere benytter inngangen ved Klubbhuset, og har en egen sone på ståtribunen som skal benyttes (dessverre ikke gjeldende med covid 19 begrensninger).
Annonse fra Obos-ligaen: