1298 billetter solgt

Kjøp billett til kampen som ikke spilles!

Vi er kjempefornøyd, men gir oss ikke her. Delmålet er tilskuertallet til opprykkskampen i 1999.

4.220 billetter ble solgt da.

Etterhvert vil vi fylle på med gode opplevelser fra nettopp 1999, som dere kan se via våre kanaler.

Følg med :=)

BRFK145 f3 Brynjar - publikumsrekord2

Vi drister oss til å minne dere på den store dagen i 1999, slik vart opplevelsen fra 1999 skildra i Jærbladet av Tarjei Sel:

"O´jubel! O´glede! O´Thomas! I 89 minutter holdt Brynespillerne publikum på pinebenken. Da håpet begynte å svinne, dukket en iskald Thomas Dahl opp - Brynes nye Kolbjørn Ekker. O´jubel, o´glede! Bryne er et eliteserielag!

Alt som skjedde de første 89 minuttene er fullstendig uinteressant. At Bryne hadde overtaket, at Bryne hadde store sjanser, er så. Det som alle som var på Bryne stadion husker, er at Thomas Dahl satte ballen i mål. Det som skjedde etterpå er som en uvirkelig drøm. Alt ble kaos. Folk så like mye på klokka som på det som skjedde på banen. At det var litt å legge til for, var alle enige i - før målet. Etter målet kunne ingen skjønne hvorfor dommer Per Ivar Staberg ventet med å blåse av kampen. Bryne var jo i eliteserien! Etter 11 år skulle vi endelig få oppleve dette. Et Lyn-mål mot slutten hadde vært så blodig urettferdig at ingen turte tenke på det.

Det ble ingen baklengs. Dermed var det bare å kaste seg ut i seiersdansen. Alle skulle klemme Kenneth Rosén. Alle skulle klemme Thomas Dahl. Alle skulle klemme Rune Ottesen. Knut Sirevåg skulle klemme alle. Champagnen ble sprettet. Rosén ble båret på gullstol. Knut tok seg en ridetur på ryggen til Ragnvald.

Gabriel gråt. Kjell Madland gråt. Svein Bergstad gråt. Mange gråt en skvett. Gabriel smilte. Kjell og Svein smilte. Alle smilte. Bryne er i eliten!

Reidar B. Thu og Trond Sirevåg kom fram fra skjulestedet sitt. Begge så slutten av kampen fra kontorvinduet med gardinen trukket for slik at de bare kunne se Brynes banehalvdel. - Æg æ heilt ihobarørde, var Reidar B. Thus kommentar. Reidar var ikke den eneste som hadde slike problemer. Fram til målet var denne journalisten ganske klartenkt, selv om pulsen gikk raskere og raskere parallelt med klokkas gang mot 90 minutter. Da Thomas Dahl scoret var det slutt på all rasjonell tenking. Alle dystre tanker var borte i løpet av et lite sekund. For en vanvittig gledesstund du ga oss, Thomas!

Thomas Dahl har scoret viktige mål for Bryne FK før, og mange tenkte at skulle noen avgjøre, så måtte det være Thomas. Det ble Thomas. - Dette er det kjekkeste jeg har vært med på som fotballspiller. Vanvittig! Jeg hadde problemer med balansen og så ikke at ballen gikk i mål. Men jeg hørte det! Da var det bare å løpe.

Journalisten har ventet på dette i 11 år. Mange har ventet på dette i 11 år. I går skjedde det. På den mest vanvittige måten en kan tenke seg. Gabriel har ventet i 11 år. - I dag kan kyrne vente lite grann. Det blir litt spesielt å gå i fjoset i dag, jeg tror jeg finner meg i litt biting.

Vi takker og bukker for en fantastisk gledesstund! Slik ting må oppleves. Vi opplevde det!

Signert Erling Braut Haaland drakt

Bryne FK og Brynebutikken.no stiller med premier som trekkes ut blant de som kjøper billetter. Vi har blant annet en flott signert drakt av Erling Braut Haaland, signert Bryne FK 2020 drakt, historieboka, det nye skjerfet og mer.

Annonse fra Obos-ligaen: