Akademi for næringslivsledere

Gjennom fire samlinger vil inntil 50 ledere fra hele regionen ha fokus på hva som skal til for å skape suksess i næringslivet. Som medarrangør bidrar Bjørnson Organisasjonspsykologene med kunnskap og erfaring fra 20 års arbeid med ledere og næringsliv.

Ledere fra hele regionen til Bryne for å lære av de beste!

Det er noen ledige plasser, kontakt kommersiell leder Kristin Løge for mer informasjon. [email protected] eller 918 85 186.

Program kan du lese mer om her.

-Vår region, ikke minst Jæren, utmerker seg med innovative bedrifter. En nøkkel til suksessen er dyktige ledere, som nå altså deler sine erfaringer. Kombinert med kunnskap om prestasjons- og læringskultur fra våre folk, vil det gi en unik innsikt i ledelse, sier daglig leder Ingrid Ottesen i Bjørnson. 
 
Akademiet består av fire samlinger med noen av regionens mest suksessrike ledere. Tema for samlingene er topp aktuelle og spenner fra bærekraft og framtidens industri, til digitalisering og jærgrundernes egne suksesskriterier.
 
Det er en imponerende gruppe erfarne toppledere som deltar, blant andre Inge Brigt Aarbakke (Aarbakke), Ståle Kyllingstad (IKM), Børre Lobekk (Nordic Steel), Alf Inge Haaland og Erling Braut Haaland, Knut Nesse (Akva Group) og Svein Kvernstuen (Beyonder).
 
Fra Bjørnson Organisasjonspsykologene deltar partner og seniorkonsulent Øivind Bjørnson, seniorkonsulent Cecilie Byholt Endresen og June Kristin Lima som til daglig er ansvarlig for forretningsutvikling. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: