552A3706

Alle til Sandnes

Bli med oss til Sandnes for å jakte tre nye poeng 16. mai.

Bryne er klar for Sandnes Ulf borte etter en solid hjemmekamp mot Mjøndalen. Duarte Moreira viste hvorfor han er toppscorer for Bryne på lørdag da han satte inn 1-0 på en kald og kontrollert lobb over Mjøndalen sin målvakt. 

Bryne jubler etter at Duarte Moreira har scoret mot Mjøndalen.
Bryne jubler etter at Duarte Moreira har scoret mot Mjøndalen.

Kampbildet mot Mjøndalen var ganske jevnt, men takket være et solid forsvar og noen veldig gode redninger fra Anton Cajtoft i Brynemålet holdt vi nok en gang nullen.

Dette var den sjette Brynekampen i OBOS som har endt 1-0. Tre av dem seire og tre av dem tap. Denne kampen hadde vi marginene på vår side og tok med alle poengene. 

Se sammendrag fra kampen her:


Topp mot bunn
Det gjerrigste laget i OBOS møter nå laget som har sluppet inn mest. Bryne har sluppet inn fire mål og Sandnes har sluppet inn 18. Sandnes slipper inn mer enn oss, men de scorer også flere. Bryne står med seks scoringer denne sesongen og Sandnes med 13.

Bryne har derimot plukket dobbelt så mye poeng som Sandnes og er et topplag på tabellen før møte med Sandnes som ligger i bunn av tabellen. 

La oss fylle bortefeltet på Sandnes med rødt og hvitt.
La oss fylle bortefeltet på Sandnes med rødt og hvitt.

Alle til Sandnes
Vi går for ny rekord i bortekamp mot Sandnes Ulf på fotballens festdag. I fjor var vi 338 supportere på bortefeltet til Sandnes. I år går vi for å bli over 500!

Kjøp kampbillett til kampen mot Sandnes her

Supporterbuss og familiebuss
Sammen med B-gjengen setter vi opp familiebuss og supporterbuss til Sandnes neste torsdag. Bli med på felles avreise fra Bryne stadion sammen med andre supportere. 

Priser for buss
Voksen 100,-
Barn 50,-

Avreise fra Bryne stadion 16:45
Retur etter kampslutt.

Bestill billett til bussen på Vipps: B-gjengen #11622

Annonse fra Obos-ligaen: