Amedia sender kampene

Denne sesongen vil Amedia sende samtlige kamper i PostNord-ligaen på direkte nett-tv.

I 2017-sesongen bruker Amedia sine eksklusive rettigheter til å sende alle kampene selv. For å kunne se en kamp, må man være abonnent i en av konsernets lokalaviser. Nytt av året er det at abonnentene får tilgang til alle lag og alle kamper. Til sammen vil Amedias aviser strømme 364 kamper i PostNord-ligaen. Ettersom samtlige kamper blir sendt, innebærer det at supportere med Amedia-abonnement vil kunne følge sine lags bortekamper.

- Vi har fått ekstremt god respons på strømming av andredivisjonsfotballen gjennom de siste sesongene. Lokalavisa er den perfekte rammen for dette innholdet. Da skulle det bare mangle at vi nå ikke gjør alt vi kan for å levere en førsteklasses fotballopplevelse, sier konserndirektør for innhold og produktutvikling, Anders Opdahl.

I år kan du se alle kampene til Bryne direkte, både hjemme og borte.  Alle kampene streames direkte på alle de 62 nettavisene i Amedia.  Er du abonnent i en av disse avisene kan du se hvert eneste spark på ballen i samtlige 26 serierunder i PostNord-ligaen. På hver av nettavisene blir det en egen underside med alle kampene. Her kan du lett finne fram til ditt lag og gjerne lage en lenke rett til samlesiden for ditt lag om du vil.

Nytt av sesongen er at abonnementet gir deg tilgang til alle kamper i begge avdelinger i denne serien, uansett hvilken avis du er abonnent på, samt at alle kamper i hver serierunde blir streamet. 

Om du ikke rekker å se kampen mens den pågår, eller ønsker å se den igjen, kan du se den som opptak senere. Det blir også publisert en video høydepunkter fra hver kamp. 

Les hele pressemeldingen til Amedia

© Amedia

Amedia

  • Landets største utgiver av lokale medier

  • Når daglig 1.9 millioner lesere

  • Hovedkontor i Oslo

Annonse fra Obos-ligaen: