552A77777

Fokus på Levanger

Bryne fikk virkelig fart i målprotokollen i cupkampen mot Forus og Gausel men nå er det neste motstander i OBOS-ligaen som står i fokus.

Herrelaget hadde søndag morgen en rolig treningsøkt som opptakt til kampen mot Levanger mandag kveld. Det var god stemning i gruppen og fokus på neste kamp. Cupkampen på torsdag med ny klubbrekord og 8 ulike målscorere er historie og nå er det Levanger som skal slås. 

Se bilder fra dagens trening her

 
Foto: Svenn Olav Sele

Hovedtrener Kevin Knappen er fornøyd med det han ser i troppen sin for tiden og han er stolt av laget som tok ny rekord for Bryne FK med 10-0 i cupen. 

– Cupkampen var godt gjennomført og vi fremstår som Bryne. Det handler om tilstedeværelse og energi, samme hva du skal opp mot.

Det har nesten ikke vært tid til å se gjennom alle scoringene fra torsdag før neste kamp sparkes i gang. Mandag kveld møter vi Levanger som har fått en god start på sesongen. Knappen og co har fordøyd cupkampen og er klar på hva som skal til mot Levanger.

– Nå er det den neste kampen som gjelder og Levanger er vårt eneste fokus nå. En robust motstander som er ubeseiret til nå, og vi har tenkt å påføre dem det første tapet, sier en offensiv Kevin Knappen.

I serieåpningen mot Start var det nesten 2000 tilskuere på tribunen. Støtten fra tribunen betyr enormt mye for spillerene på banen og er med på å løfte laget. Bli med på løftet og bli med oss på stadion. 

Kjøp sesongkort:
Kjøp sesongkort
Abonner på sesongkort

Kjøp billett til kampen mot Levanger på mandag:
Kjøp billett til neste hjemmekamp

Annonse fra Obos-ligaen: