Bryne-Fløy lørdag 17 oktober kl. 1400.

600 tilskuere på kamp! Gledelig melding som de fleste nok vet, vi kan ha 600 tilskuere på de siste tre hjemmekampene i sluttspillet.

Dersom du vil på kamp les viktig informasjon nedenfor.

Har du sesongkort - da tar du med deg dette og sesongkortet scannes ved inngang.

MEN sesongkortet er kun gyldig dersom du har meldt deg inn til [email protected], og innen fristen som er tirsdag 13. oktober kl. 1400. Vi må fremdeles registerere og ha full kontroll på alle som er på Bryne stadion. Overholdes ikke fristen, kan en ikke garantere at sesongkortholdere får bruke sin plass.

Som før er det æresmedlemmer, B-Gjengen, samarbeidspartnere (med Vip-billett/sesongkort i avtalen), private sesongkortholdere som får førsteprioritet. Men som tidligere, alle må melde inn innenfor fristen.

Lovlig kapasitet på ståtribunen er 50 personer. De resterende er på sittetribunen.

Ønsker du å kjøpe billett, det er mulig, bruk følgende link:

https://bryne_fk.ticketco.events/no/nb/m/e/bryne__floy_sluttspill

Eller du kan stikke innom Ester på Bryne stadion og kjøpe billett. Hun treffes på stadion fra førstkommende mandag til fredag kl. 0900-1400.

Er det ledige billetter kampdag, da selges disse i billettluka. Men vi anbefaler å sikre seg billett før. Det blir garantert kø i billettluka kampdag, da alle som kjøper billett må registreres med navn, mobilnummer og fødselsdato.

Vi ser frem til å endelig ta i mot flere tilskuere på Bryne stadion. Heia Bryne!

0S6A9411
Igor Spiridonov, keepertrener Thomas Solberg og Sondre Kyllingstad.

 

Annonse fra Obos-ligaen: