0S6A1752

Bryne henter landslagsspillere

Overgangsvinduet lukkes og Bryne slapp to nye spillere gjennom like før fristen gikk ut ved midnatt. 

Den 26 år gamle angrepsspilleren Alfred Scriven har signert en treårsavtale med Bryne. Samtidig kommer den unge lovende forsvarsspilleren Imre Bech Hermansen på lån frem til sommeren. 

Alfred Scriven er en spiller med erfaring fra Eliteserien og OBOS. Forrige sesong scoret han 8 mål for Hødd i OBOS-ligaen. Mange husker han nok fra kampen på Bryne stadion der han gjorde en god figur. 

Roger Eskeland har signert Scriven på en 3-årskontrakt og får inn en spiller som skal skjerpe konkurransen og løfte laget ytterligere. 

– Alfred vil komplementere laget og gi oss en slagkraftig bredde i angrepet vårt. Han har noen ferdigheter som vi har sett etter i de offensive posisjonene våre. 

Alfred Sciven blir Brynes nummer 11.
Alfred Scriven blir Brynes nummer 11. Foto: Svenn Olav Sele.

Kenyansk landslagsspiller
Eskeland forteller videre at dette er en spiller de har sett på over flere år og at det omsider klaffet for Bryne og Scriven på overgangsmarkedet. 

Spisser fra Kenya har vært gode i Bryne før. Scriven er født i Norge, men har landskamper for Kenya. Han har tidligere spilt for Hallingdal, Geilo, Ull/Kisa, Mjøndalen, Asker og Hødd. 

Scriven er langt i fra et ukjent blad for Kevin Knappen. Det var Knappen som hentet han til Hødd i sin tid og det var en suksess. 

– Alfred har hatt to og et halvt gjennomgående gode år i Hødd. Han er en spiller med ekstremferdigheter som fantastisk fysikk, samtidig som han er slepen og elegant. Han har teknisk fin balanse og han gir oss noe nytt å spille på i angrepet, forteller Knappen som virkelig ser frem til å gjenforenes med Scriven. 

Bech på lån fra FFK
Troppen forsterkes med ytterligere landslagskvalitet nå 17 år gamle Imre Bech Hermansen lander på Bryne. Fredrikstadspilleren kommer på lån til Bryne gjennom den nasjonale utlånsordningen for unge spillere. Lånet går i første omgang frem til 24. Juni. 

Imre Bech Hermansen klar for rødt. Han skal spille med draktnummer 19 for Bryne.
Imre Bech Hermansen klar for rødt. Han skal spille med draktnummer 19 for Bryne. Foto: Svenn Olav Sele.

Roger Eskeland har hatt det travelt i påsken og er glad for å også få på plass en forsterkning i de bakre rekker. 

– Imre er rask, dedikert og hadde selv veldig lyst til å komme til Bryne for å utvikle seg og få spilletid, sier Eskeland. 

Han har representert landslaget over flere år og har kamper for U15, U16, U17 og U18-landslaget. 

Bech Hermansen spilte mot Bryne i fjor og fikk sine minutter for et FFK-lag som føyk tilbake til Eliteserien. Den allsidige backspilleren blir hentet til oss for å utvikle seg og får å sikre oss i det bakre leddet. 

– Skaden på Kryger gjorde at vi valgte å finne en solid backup, forteller Roger Eskeland. 

Knappen er også fornøyd. 

– Vi får en spiller som bare vil bli bedre. Dette er en kjempemulighet for Imre og en fin mulighet for oss. 

Begge spillerne er spilleklare til helgens kamp mot Stabæk. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: