Bryne-Sotra lørdag 7 november kl. 1300

Billetter til hjemmekampen mot Sotra ligger for salg nå!

Det begynner å dra seg til, dette er vår nest siste hjemmekamp i sluttspillet. Vi er klar, har du tenkt deg på kamp kan det være lurt å sikre billett allerede nå.

Dersom du vil på kamp les viktig informasjon nedenfor.

Har du sesongkort - da tar du med deg dette og sesongkortet scannes ved inngang.

MEN sesongkortet er kun gyldig dersom du har meldt deg inn til [email protected], og innen fristen som er tirsdag 3. november kl. 1400. Vi må fremdeles registerere og ha full kontroll på alle som er på Bryne stadion. Overholdes ikke fristen, kan en ikke garantere at sesongkortholdere får bruke sin plass.

Som før er det æresmedlemmer, B-Gjengen, samarbeidspartnere (med Vip-billett/sesongkort i avtalen), private sesongkortholdere som får førsteprioritet. Men som tidligere, alle må melde inn innenfor fristen.

Lovlig kapasitet på ståtribunen er 50 personer. De resterende er på sittetribunen.

Ønsker du å kjøpe billett nå, det er mulig, bruk følgende link:

Kjøp billett her til Bryne-Sotra

Eller du kan stikke innom Ester på Bryne stadion og kjøpe billett. Hun treffes på stadion fra mandag til fredag kl. 0900-1400 samme uken som kampen er.

Er det ledige billetter kampdag, da selges disse i billettluka. Men vi anbefaler å sikre seg billett før. Det blir garantert kø i billettluka kampdag, da alle som kjøper billett må registreres med navn, mobilnummer og fødselsdato.

Vi ser frem til nok en gang å ta i mot mange tilskuere på Bryne stadion. Heia Bryne!

0S6A9632
Glade gutter - Josh, Andreas, Robert og Joacim

 

Annonse fra Obos-ligaen: