20240414-_A1V4438-ARW

Damene klar for ekte gress

A-lag kvinner flyttes over på hovedbanen denne sesongen. I helgen blir det seriestart mot Nanset på naturgresset på Bryne stadion.

A-lag kvinner skal denne sesongen spille alle sine hjemmekamper på naturgresset på Bryne stadion. Hovedtrener Pål-Stian Eriksen er klar for ny sesong der ambisjonen er å gjenskape og forbedre den gode prestasjonen fra i fjor. 

– Vi har hatt en enorm forsesong som har vart i nesten seks måneder, nå kribler det skikkelig etter å komme i gang på ekte gress på Bryne stadion.

Bryne spiller første kamp for sesongen hjemme mot Nanset søndag 21. april klokken 14:00 på Bryne stadion. Det er kun inngang A bak hovedtribunen som blir benyttet til kampene. Kiosken helt bakerst på hovedtribunen vil være åpen. 

Se hele terminlisten her

Pål-Stian Eriksen ser frem til å legge treningsbanen bak seg og spille på ekte gress på hovedbanen på Bryne stadion. Foto: Vegard Hanssen
Pål-Stian Eriksen ser frem til å legge treningsbanen bak seg og spille på ekte gress på hovedbanen på Bryne stadion. Foto: Vegard Hanssen

Laget forbereder seg til kamp på ekte gress ved å gjennomføre dagens treningsøkt på gressbanen på Lye. Hovedtreneren ser frem til at laget blir løftet over på hovedbanen.

– Vi får spille på en flott og fin arena som gir kampen mye bedre rammer. Samtidig vil gresset gi oss en fin hjemmebanefordel utover sesongen. 

Gi støtte til damene
Kampbilletten til kampene koster 50 kroner, men du trenger ikke kjøpe billett på forhånd. Alle som kommer på kamp vil få informasjon om hvordan du løser billett via Vipps. Dersom du vil kjøpe kampbillett vippser du 50 kroner til #901931 når du er på kamp. 

Du kan også støtte laget ekstra ved å bli med i scoringsklubben. 

Klikk her for å bli med i scoringsklubben

Annonse fra Obos-ligaen: