Folkefest neste hjemmekamp

Bryne FK inviterer til folkefest før neste hjemmekamp mot Kristiansund.

Det var fest på Bryne stadion mot Sandnes Ulf på søndag. Vi fortsetter festen med gratis inngang søndag 24. september. Bryne FK møter Kristiansund til kamp om kvalikkplass! 

Det er gratis inngang på kampen, men det er viktig at du henter ut den gratis billetten før du kommer på kamp. Klikk her for å hente gratis billett 

fanzone.png

Før kampen kommer OBOS Fanzone + med masse fotballaktiviteter. Vi har også flere samarbeidspartner som kommer med gøye ting for både store og små. 

Bli Brynesupporter
B-gjengen blir også med og arrangerer aktiviteter for de minste. Det blir blant annet en TIFO-stasjon der barna får være med på å lage et banner som de kan stå med under kampen. 

Folket kamp
Kampen er gratis for alle. For å få til dette inviterer vi samarbeidspartnere, bedrifter og andre som ønsker å bidra til å stille med en sum per. tilskuer. Jo flere som kommer på kamp, jo større blir festen. Velger du for eksempel å støtte med 1 krone per tilskuer og det kommer 2000 på kamp gir du oss 2.000 kroner. Det er også mulig å støtte med en fast sum.

Klikk her for å lese mer om kronekampen og hvordan du kan bli med

Turneringsdag i Jærhallen
Det blir OBOS Miniliga i Jærhallen i samarbeid med NFF Rogaland.

Matservering
Det blir også salg av mat under hele arrangementet og gratis kake fra Bakehuset.

Annonse fra Obos-ligaen: