Fotball er gøy

Utviklingssjef Even Sel var denne uken i Skagen med fem Bryne-lag. Les hans betrakninger her:

Fotball er gøy 😊 Gode og travle dager på jobb i Skagen med 70 kjekke ungdommer fra 15-19 år. Skaw Cup-turnering nummer 13 for min del, og like kjekt hver gang

I Bryne FK er vi opptatt av utvikle ungdommene som fotballspillere og mennesker. Denne uken i Skaw Cup har det vært mye god læring og utvikling både sportslig og sosialt. Vi har tapt og vunnet, vi har gjort feil på banen og enda mer riktig. Vi lærer av feilene, og prøver igjen. Vi forsterker det som er bra, for det vi gjør bra, må vi gjøre mer av. Vi har filmet kamper og analysert i etterkant. Alt for å bli litt bedre hver dag.

Samholdet i og mellom lagene er styrket og 15-åringen har lært mye av 18-åringen på og utenfor banen. God mesterlære!
Lagene har heiet på hverandre og vi unner hverandre suksess. Det er viktig, det!

Turneringen viser at vi har mange gode spillere med gode holdninger som har et stort ønske om å utvikle seg som fotballspillere. Ja, det er nok noen fremtidige A-lagsspillere blant denne gjengen, hvis de er tålmodige og jobber hardt og målrettet.

Alle blir ikke A-lagspillere, men de er like viktige. Denne uken i Skagen har vi hatt spillere som garantert blir fremtidige Bryne-trenere, lagledere, sponsorer, dommere, styremedlemmer, frivillige osv. Alle sitter forhåpentligvis igjen med gode minner, læring og positive opplevelser fra ungdomsårene i Bryne FK.

Takk for turen. Fotball er gøy!

Even Sel

Annonse fra Obos-ligaen: