Fotballskole i vinterferien

Den nye nasjonale fotballsatsingen OBOS Camp kommer til Bryne.

Bryne FK blir blant de første arrangørene av det nye konseptet OBOS Camp. Sammen med klubbene i OBOS-ligaen har OBOS tatt initiativ til en helt ny nasjonal fotballsatsning. Satsningen har fått navnet OBOS Camp, og består av fotballcamper over hele landet preget av kvalitet, utvikling og fotballglede. Campene arrangeres av alle klubber i OBOS-ligaen, samt en rekke andre klubber på ulike nivåer.  

Klikk her for påmelding

 

Praktisk informasjon;
Sted: Jærhallen
Dato: 27.02, 28.02 og 01.03, 10:00 - 14:00.
Deltakeravgift: 150 kr, og inkluderer lunsj alle dager, samt årets OBOS Camp-drakt- og ball.

*OBS Første dagen kan de møte 09:40 for registrering. 

En ny type nasjonal fotballcamp 

OBOS Camp har som mål å gi et tilbud preget av høy kvalitet til barn og unge med ønske om å utvikle seg som fotballspillere, uavhengig av sportslig nivå og sosialøkonomisk status. OBOS Camp skal med det være et nytt tilskudd i verden av fotballskoler, heller enn å erstatte noen av de som allerede eksisterer.  

Bryne FK blant de første arrangørene  

OBOS Camp vil ha sine aller første gjennomføringer i 2023, og Bryne FK blir med det blant de første arrangørene av den nye nasjonale fotballsatsingen. Bryne FK har åpnet for 60 deltakere til OBOS Camp, der alle spillerne får ta del i et kvalitetspreget opplegg over tre dager. Klubben gleder seg til å se responsen på nyheten om OBOS Camp. 

— Vi i Bryne FK er glade for at OBOS har startet dette initiativet, og er med på at barna får være i aktivitet i ferien, sier markedsansvarlig Bjørn Hagerup Røken.  

Innholdsrike dager 

Deltakerne på OBOS Camp kan vente seg innholds- og lærerike dager hos Bryne FK. Det sportslige innholdet i campen er utarbeidet av ansatte ved Glimt Akademiet til FK Bodø/Glimt, og er av høy kvalitet. Utover det rent sportslige har OBOS Camp også fokus på utvikling av spillerne som personer, med innslag i form av «verditimer» med tema som rasisme og bærekraft på agendaen.  

 

Annonse fra Obos-ligaen: