G13 med seier i eliteturnering

Bryne G13 nivå 1 deltok på Eliteturnering i Espehallen 12.03.

I Espelandshallen spilte G13 turnering hvor det ble to seiere og to tap. Kampene gikk på 9er-baner og varte i 18 minutter.

- Det ble i grunn litt mye jag og mas i alle våre fire puljekamper. Vi hadde litt høye skuldre og fikk ikke vist oss fra vår beste side i forhold til orientering, relasjoner og samspill. Vi endte som nummer to i puljen, bak Vidar, forteller trener Espen Undheim.

I semifinalen møtte Bryne, Team Sørvest, som er et sonelag. Her spilte Bryne sin beste kamp til nå, det var høyt tempo og gode relasjoner. Bryne stakk av med en 3-0 seier.

I cupens andre semifinale møttes Hinna - Vidar, kampen endte 0-0 ved slutt og ble avgjort på straffer, hvor Hinna trakk det lengste strået.

I finalen mot Hinna G13 dikterte Bryne spillet fra første minutt og skapte mange store sjanser. Finalen var den desidert beste kampen spillmessig for Brynes del, sier Espen Undheim. Målet satt ikke før etter 15 minutter, men det holdt til seier og stor jubel hos gjengen.