Gratis transport til Kristiansand

Bryne FK og B-gjengen inviterer alle Brynesupportere til gratis reise til Kristiansand neste helg.

Takket være en anonym sponsor kan vi tilby gratis reise til Kristiansand når Bryne skal ut i den første kvalikkampen mot Start på Sparebanken Sør Arena lørdag 25. november.

Sammen med B-gjengen og våre samarbeidspartnere på transport legger vi opp til et felles supportertog til Kristiansand, samt en familiebuss som reiser tettere mot kampstart. 

Alternativ 1: 09:17 Tog fra Bryne stasjon (ankomst 11:43)
Alternativ 2: 13:17 Tog fra Bryne stasjon (ankomst 15:45)
Alternativ 3: 15:00 - Familiebuss fra Bryne stadion (ankomst 18:30)

Felles hjemreise med buss direkte etter kamp. Med billett til tog er det mulig å stige på Sørtoget på alle andre stasjoner toget stopper på mellom Bryne og Kristiansand.

Billetter
Kjøp billett med gratis reise her. Billetten koster 150 kroner. Dette dekker inngang til kampen, reisen er gratis. Det er samme pris for både barn og voksne. NB! Billettsalget stenger onsdag 22. november klokken 12:00.

Kjøp billett med GRATIS transport her

Kjøp KUN kampbillett her

Fest i Kristiansand
Vel fremme i Kristiansand samler vi alle Brynesupportere på en felles lokasjon for å lade opp til kamp. De som velger å reise sørover tidlig kan få med seg kampen mellom Manchester City og Liverpool kl 13:30. Videre blir det felles oppladning til kamp med hundrevis av Brynesupportere.

Vi setter opp gratis shuttlebuss fra denne lokasjonen til stadion en time før kampstart.

Annonse fra Obos-ligaen: