321

Hundrevis til Kristiansand

Over 500 bortesupportere er ventet på bortefeltet på Sparebanken Sør Arena når Bryne skal spille første kvalikkamp mot Start.

– Kvalikkampene har en tendens til å utarte seg annerledes enn en seriekamp. Det er vinn eller forsvinn. Håndbrekket må av, er Kevin Knappens kommentar til denne viktige kvalikkampen. 

Denne oppfordringer gjelder like mye de hundrevis av bortesupporterene som tar turen til Kristiansand i helgen som den gjelder til spillerene. Rammene rundt kampen er fantastisk. Vi skal mange år tilbake siden Bryne var i kvalik og det er stort for mange. Kevin Knappen tror Starts hjemmebane vil føles som Bryne stadion når støtten fra supporterene runger utover Sparebanken Sør Arena. 

– Det blir enormt, sier Knappen om flokken med supportere som tar turen. 

i-9Xgn5JS-X5 (1).jpg
Hjemmebane i Kristiansand? Foto: Vegard Hanssen

Alle Brynesupportere som reiser tidlig ned til Kristiansand er velkomne til å varme opp til kamp med å se Haaland spille fotball. Kampen vises på Victoria Pub i Markens for alle Brynesupportere. Etter Manchester City-kampen samles alle Brynesupportere på Heidis Bier Bar som ligger i Havnekvartalet. Her blir det gang når 13:17-toget ruller inn på togstasjonen i 16-tiden. 

i-3xsvXzB-X4.jpg
Sigurd Grønli og resten av troppen er tente til kamp. Foto: Vegard Hanssen

Kvalikkampen blir på sett og vis en ny finale i rekken for laget. Vi har allerede spilt finaler mot Sogndal og Raufoss. Nå venter en mulighet for å revansjere 2-0 tapet mot Start for bare noen få uker siden. 

– Det var en kamp Start var veldig fornøyde med. En kamp der vi prøvde å justere litt underveis og en kamp vi ikke var fornøyde med. Vi har gjort korrigeringer etter den som har båret frukter mot Sogndal og Raufoss. Det kan vi gjenskape mot Start. 

Knappen forteller om enormt bra driv i gruppa.

– Ingen her som ser seige eller ferdige ut. De har lyst på mer. 

i-wMvQqNS-X4.jpg
Lars Erik Sødal, Duarte Moreira og Tobias Guddal er innstilte på å holde fram borteformen fra Raufoss-kampen. Foto: Vegard Hanssen

Kampen skal uansett avgjøre på lørdag, På spørsmål om Knappen er klar for eventuelle straffespark kommer svaret kontant.

– Jeg har lista klar!

Annonse fra Obos-ligaen: