J-07 videre til finale i Vinterserien

J-07 spilte mandag 27. mars semifinale mot Viking i Vinterserien på Nærbø, kampen endte til slutt med seier etter straffekonk.

Mandag 27.03 spilte J-07 semifinale i Vinterserien mot Viking på Nærbø. Kampen startet litt trått, og Bryne lå under med 2 mål tidlig i første omgang.

Gradvis fikk jentene tak på kampen og det ble utligning til 2-1 rett før pause. Viking økte til 3-1 før vinnerinstinktet til J-07 våknet for fullt. De kjempet og kjempet, vant ballen stadig oftere og presset Viking til å gjøre feil på feil. Først ble det 3-2 og så ble det 3-3 i kampens siste minutt.

Det var nesten som om «naglabetet» både på fingre og tær forsvant hos tilskuerne. Jentene jublet, og så startet jobben med å forberede seg på ekstraomganger. Etter full tid ble det spilt 2 målløse ekstraomganger. Straffespark-konkurransen vant jentene til slutt 5-4 og vi ble vitner til fantastiske jubelscener fra superglade jenter som kjempet for hverandre og vant en fantastisk lagseier.

Nå er det klart finale mot Sandnes Ulf, før det også blir seriestart over påske.