J09 skal spille finale mot Hundvåg

J09 er finaleklar i Vinterserien og møter Hundvåg 16. april på Nærbø.

Lørdag spilte også J09 (J14) seg videre til finalen i Nærbø sin Vinterserien.

Kampen ble spilt mot Forus/Gausel som hadde slått det andre Bryne-laget ut i kvartfinalen. Da vi i Bryne har 2 jevnbyrdige lag i turneringen, var det nok litt respekt for motstanderen i starten av kampen. Det gikk ikke lang tid før Forus/Gausel skåret 1-0. Etter hvert gav nervene seg, og våre jenter tok opp hansken med en enorm innsats.

Mot spillets gang, og i midten av 1.omgang ble det mål etter et flott angrep som ble avsluttet med venstrefoten av Ane B. Salte.

Det var skikkelig cup-stemning etter utligningen, men det ble ikke mer mål hverken i 1.omgang eller 2.omgang, men det sto ikke på sjansene.

Forus/Gausel hadde ballen mest og hadde en del gode sjanser, men Bryne sto i mot, og kunne fort tatt seieren hjem om de hadde skåret helt på slutten av ordinær tid. Ekstraomgangene gav heller ikke uttelling, og det ble dermed straffespark-konkurranse.

Dette var den 4 straffespark-konkurransen jentene har hatt siden august i fjor – og alle har før endt med tap. Men femte gang gjelder. Gjett om det var glade jenter som jublet etter kampslutt.

En fantastisk moral av noen fantastiske jenter gjør at vi skal spille finale mot Hundvåg 16 april på Nærbø! Nå skal jentene lade batteriene i påskeferien, og kommer tilbake sultne som ulver etterpå!!!