Kom på kamp, gi damene ekstra støtte

Søndag klokken 14:00 møter A-lag kvinner Nanset i serieåpningen på Bryne stadion. Prosjektil støtter damelaget med 50 kroner per tilskuer som kommer på kamp.

Denne sesongen finnes det flere måter å støtte A-lag kvinner og satsingen på like muligheter i Bryne FK. Den enkleste måten er å komme på serieåpningen mot Nanset på Bryne stadion klokken 14:00 på søndag.

Prosjektil er kampsponsor denne kampen og er med på et ekstra løft rundt laget. For hver tilskuer som kommer på kamp støtter de med 50 kroner. Det betyr at dersom det kommer 200 tilskuere støtter Prosjektil med 10.000 kroner. Sverre Heskestad i Prosjektil håper at det blir minst 400-500 tilskuere. Kom på kamp og bli med. 

Sverre Heskestad og Prosjektil er flinke til å bli med på stunt for damelaget. I fjor spanderte de hånkle på hele laget slik at både hjemmelaget og bortelaget har håndkle klar i garderoben.
Sverre Heskestad og Prosjektil er flinke til å bli med på stunt for damelaget. I fjor spanderte de hånkle på hele laget slik at både hjemmelaget og bortelaget har håndkle klar i garderoben. Nå står de bak laget i serieåpningen mot Nanset. 

Kampene til A-lag kvinner er denne sesongen flyttet over på naturgresset på hovedbanen. Får å gjøre dette mulig vil vi denne sesongen oppfordre alle som kommer på kamp til å betale 50 kroner for kampbillettet. 

Dersom du virkelig ønsker å vise at du støtter laget kan du registrere deg i scoringsklubben til A-lag kvinner. Her støtter du med en sum per mål og/eller per poeng damene får denne sesongen. Alle som er med på scoringsklubben er med i trekningen av flotte premier utover sesongen. 

Klikk her for å bli med i scoringsklubben

Kom på kamp
Men det viktigste du kan gjøre for damene er å komme på kampen og skape ekstra gode rammer rundt kampen og atmosfære på stadion.

Se hele terminlisten til A-lag kvinner her

Annonse fra Obos-ligaen: