_A1V0111-ARW_DxO_DeepPRIMEXD

Kontinuitetsbærere forlenger

Pål Aamodt og Igor Spiridonov blir med videre for et nytt år i Brynetrøye.

Pål Aamodt signer en ny ettårskontrakt med Bryne FK. Roger Eskeland har ansvar for spillerlogistikken og er særs glad for å få med seg Pål videre. 

Aamodt2.png
Pål Aamodt og Igor Spiridonov (i bakgrunnen) er klar for nye dueller for Bryne. Foto: Svenn Olav Sele

– Pål er en klubbspiller som er utvikla i klubben og han er en god bidragsyter både på og av banen, forteller Eskeland.

Hovedpersonen selv er spent og klar for en ny sesong. Bryne har hatt en god utvikling og det ønsker forsvarsspilleren å bygge videre på. 

_A1V3958-ARW_DxO_DeepPRIMEXD.jpg
Brynegutten Pål Aamodt blir med oss i 2024 og gleder seg til å bidra til at Bryne blir best i de lokale oppgjørene også neste sesong. Foto: Vegard Hanssen 

– Det er ingenting som er kjekkere enn å se at det er entusiasme og spennende ting som skjer rundt klubben, sier Brynegutten.

Pål Aamodt blir med inn mot en spennende 2024-sesong. En annen bauta i Bryne FK har også forlenget kontrakten med Bryne FK. 

_A1V2551-ARW_DxO_DeepPRIMEXD.jpg
Igor tar spenst og hopper inn i et nytt år som keeper i Bryne. Foto: Vegard Hanssen 

Igor Spiridonov hadde muligheten til å satse videre med Bryne FK og den rutinerte keeperen har valgt å forlenge avtalen sin med enda et år. Det gjør klubben veldig godt rustet på keeperplassen inn mot 2024. 

Igor Spiridonov har hatt en god sesong i Brynemålet og kronet det hele med å ende på rundens lag etter siste hjemmekamp mot Sogndal.

Målvakten har denne sesongen vist at vi har mer i vente og vi er glade for å med Igor videre. 

Annonse fra Obos-ligaen: