Kvalik i sikte

Bryne slår Sogndal 2-1 i siste hjemmekamp og reiser til Raufoss for å jakte kvalik.

Bryne har allerede forbedret tabellplasseringen fra forrige sesong og har lagt en meget bra hjemmesesong bak seg. Nå har vi mulighet til å forbedre den ytterligere når vi reiser til Raufoss i siste serierunde.

Bryne kom godt i gang mot Sogndal og tok ledelsen med et selvmål av Sogndal. Mot slutten av omgangen sender Duarte Moreira en kjempesuser mot mål som fyker i vinkelen via baken til Eirik Saunes. I andre omgang beholder Bryne tomålsledelsen lenge før Sogndal får en redusering i det 77. spilleminutt som skaper spenning i kampen. Bryne kjemper til siste slutt, holder buret rent ut kampen og vinner 2-1.

Bryne ligger nå ett poeng bak Sogndal som ligger på den siste kvalikplassen. Med poeng mot Raufoss og hjelp fra Mjøndalen skal Bryne spille kvalik til Eliteserien. En allerede god sesong kan bare bli bedre. Vi er sikret niende plass på tabellen og Sandnes Ulf er satt tilbake på plass bak Bryne på tabellen.

Dobbelkamp mot Sogndal
Damelaget spilte også mot Sogndal tidligere i dag. Kampen på Fosshaugane Campus endte 0-0. Bryne spiller siste hjemmekamp neste søndag kl 12:00 mot Vålerenga 2.