Landu Landu klar for Bryne

Bryne FK har signert mitdbanespilleren Christian Landu Landu på en toårskontrakt.

Den 30 år gamle sentrale midtbanespilleren er klar for Bryne FK. Klubben får en rutinert og allsidig spiller som kan bekle flere posisjoner i laget. Spilleren kommer gratis fra Sandnes Ulf der han er på utgående kontrakt.

– Landu Landu er en kriger som legger ned jobben i både trening og på kamp, forteller en fornøyd Kevin Knappen. 

Bygger lag 
Kevin Knappen har vært på jakt etter spillere som gir dynamikk til stallen. Landu Landu passer inn i planene til Knappen og vil tilføre en balanse troppen.  

– Vi får en spiller som fortsatt har mer å gi og som er sulten på å bidra for at Bryne skal ta nye steg. 

Roger Eskeland som har jobbet med overgangen de siste ukene har vært effektiv og det tok ikke lang tid før partene ble enige. Dette er en spiller som virkelig ville til Bryne og som har gjort alt han kunne for å få muligheten til å spille i rødt og hvitt neste sesong. 

– Vi får en lagspiller som blør for drakta forteller Eskeland. 

Eliteserieerfaring 
Landu Landu har tidligere spilt på høyt nivå for både Viking og Tromsø. Bryne FK har sett viktigheten av å få inn spillere fra høyere nivå denne sesongen. Både Axel Kryger og Jørgen Hatlehol har kommet inn og tilført mye med sine ferdigheter og erfaring. Landu Landu har 200 kamper i eliteserien og 100 kamper i OBOS.

Kjørelærer for Sigurd 
Sigurd Grønli spilte med Landu Landu i Tromsø og de har holdt kontakten etter at Sigurd kom til Bryne. De har trent mye sammen utover sine vanlige treningstider og Landu Landu har fått et innblikk i hverdagen i Bryne. Landu og Sigurd er vant med et godt samspill fra tiden i Tromsø. Landu var blant annet med å øvelseskjørte med Sigurd. Nå skal de igjen styre på midtbanen til Bryne sammen.  

Landu Landu var fristet av det klubben har startet på. Nå vil han investere i klubben og være med å bidra i bredden i tillegg til å være en del av A-troppen. 

Velkommen til Bryne!  

Annonse fra Obos-ligaen: