Låner ut og forlenger

Ingmar Austberg går Kolstad på utlån. Sofia Marie Vatland forlenger sin låneavtale og Sondre Kyllingstad forlenger sin utlånsavtale.

Vi har i helgen blitt enige med Kolstad Fotball om utleie av Ingmar O. Austberg til Kolstad til og med 26. juni. Selv om mange av oss er i feriemodus, så fikk vi ordnet denne utlånsavtalen med Kolstad på kort varsel - i godt samarbeid med velvillige folk i NFF. Ingmar er spilleklar allerede søndag 5. juni. Kolstad hadde kortsiktig behov for en angriper, og de har fire viktige kamper fra 5. til 26. juni. 

Dette er vinn-vinn for alle parter, sier daglig leder Hans-Øyvind Sagen. Bryne skal være en god utviklingsarena for sine spillere, og Ingmar har fram til nå fått lite spilletid på A-nivå i Bryne. Nå kan han få muligheten til god matching i viktige A-kamper for Kolstad i en intensiv periode, samtidig som Kolstad får nødvendige forsterkninger. 

Keepere forlenger sine avtaler
Sondre Kyllingstad har vært utleid keeper til Sola FK siden 7. april. Vi har blitt enige med Sola FK om å forlenge utlånsavtalen til 21.  juni.

Samtidig har vi forlenget låneavtale til 7. juli for Sofia Marie Vatland fra Hinna IL. Hun har levert sine saker bra for A-damer med to "clean sheet" på rad, deriblant 1-0 seier mot sterke Fyllingsdalen. Dermed er vi godt skodd til vår egen Iselin Evjen Rusdal er tilbake etter sin skade. Vi takker Hinna for godt samarbeid i forbindelse med utlånsavtalen.

Annonse fra Obos-ligaen: