Målfest på Aarbakkebanen

Bryne vinner 5-2 over Frigg i dagens kamp på Aarbakkebanen med tre nye offisielle målscorere i Brynedrakt

I solskinnet på Aarbakkebanen tar Frigg ledelsen i det som er årets tredje hjemmekamp for Bryne, men det tar ikke lang tid før Heidi Byberg scorer Brynes første mål etterfulgt av Guro-Koll Frafjord som får sitt første mål i Brynedrakta bare to minutter etter.

– Vi starter kampen bra og har god kontroll. Frigg får jo det tidlige målet og vi bruker litt tid på å våkne opp, men derfra og ut er det et lag på banen, sier Pål Stian.

Til pause leder vi dermed 2-1.

Etter pause tar det ikke lang tid før Marthe Johannessen også finner nettmaskene, stillingen står 3-1 når det er Sandra Pallesen Nygårds tur som også scorer sitt første offisielle mål som Bynespiller.

– Vi spiller oss bedre og bedre og de som kommer inn er også med på å bidra og hele gruppen står godt sammen, sier Pål Stian.

Frigg får en scoring til og etter 90 spilte minutter står dermed stillingen 4-2, men det skulle ikke stoppe der. Filippa Wiig Bangsmoen som ble byttet inn etter 71. minutt fikk også sitt første offisielle mål og kampen ender dermed 5-2 til Bryne.

– I forhold til det vi har jobbet med over tid er dette absolutt års beste, vi scorer fem fine mål og er veldig gode i vårt toppress. Vi er alle fornøyde med progresjonen laget har tatt, vi har god fremgang i måten vi ønsker å se ut og folk synes det er gøy å se på, vi ønsker jo å spille publikumsvennlig fotball! Ser igjen veldig mye av det vi ønsker og det er kult, avslutter Pål Stian.