Målløs kamp mot Notodden

Det endte 0-0 for andre gang på en uke.

Bryne spilte 0-0 for andre helg på rad. Mot et godt Notodden-lag klarte ikke Bryne å finne rytmen eller roen til å sette inn vinnermålet.

1.omgang

Notodden startet best og hadde et par halvsjanser innledningsvis, blant annet på et frispark etter 8.minutter. Bryne fikk først en mulighet etter halvspilt omgang. Simen Næss fikk ballen av Bøgild, og dro seg fint inn i banen før skuddet strøk på utsiden av stolpen. Før dommeren blåste til pause hadde Notodden et visst press hvor de slo et par farlige cornere som Devaux måtte ut å bokse.

2.omgang

Midtgarden var frisk for bortelaget og dro av et par spillere i noen situasjoner og var nær scoring. Da han dro seg forbi på høyrekanten og i full fart mot Devaux på dødlinjen ble det farlig. Heldigvis var amerikaneren kjapt nok ute til å avverge.

Kvarteret før slutt hadde Bakke en stor mulighet til å sende telemarkingene i ledelsen, men også det skuddet strøk stolpen. Bare minutter senere fikk Khalili en alle tiders mulighet til å sende hjemmelaget i ledelsen. Aram fikk stå helt alene i feltet og heade ballen, men en mesterlig redning av Johansson i Notodden-buret nektet Aram sitt sjette seriemål for sesongen. Dermed ebbet kampen ut i null scoringer og poengdeling.