Neste stopp Kristiansund

Bryne vant første kvalikkamp mot Start på walkover. Reisen videre blir ikke enklere, men vi er på vei.

Festen i Kristiansand ble avlyst etter at dommeren vurderte banen til å ikke være spilleklar. Spillere og supportere måtte reise hjem i uvisshet om hva som ble resultatet. Søndag ble det bestemt at Bryne tilkjennes seieren på walkover. 

0S6A8474.JPG
Troppen samlet på Sparebanken Sør Arena da kampen ble avlyst.

Ny samling på onsdag
Nå skal vi spille en ny bortekamp i kvaliken mot Kristiansund på onsdag klokken 19:00. Reisen nordover blir ikke like enkel som den ble sørvover i helgen. Vi samler kreftene for å ta et nytt steg mot eliteseriespill på onsdag. Her er alternativene til alle som vil følge kampen. 

«Me ska på Pub»
Kampen mellom Krisiansund og Bryne vises på Sportn i Bryne sentrum. Dørene åpner klokken 17:00 og vi ønsker alle supportere til å følge denne spennende kampen sammen med oss på onsdag. 

0S6A8582.JPG
Takk til alle som stilte opp for oss på lørdag.

Under 18-visning på klubbhuset
Vi åpner storsalen på klubbhuset for alle unge Brynesupporere som ønsker å se kampen sammen med andre supportere. Fra klokken 18:00 på onsdag er både medlemmer i klubben og andre unge supportere velkomne til å følge kampen på storskjerm. Det vil bli servert vafler, frukt og saft under kampen.

Ta turen til Kristiansund
Ønsker du å ta turen til Kristiansund for å se kampen anbefaler vi følgende rute. Fly til Molde flyplass med Norwegian eller til Kristiansund med SAS/Widerøe på tirsdag. Retur til Sola torsdag morgen.

Annonse fra Obos-ligaen: