Øfsteng forlenger med Bryne!

Petter Øfsteng har signert ny kontrakt med varighet ut 2021.

Vi er veldig glade for at Petter Øfsteng har forlenget sin kontrakt med Bryne FK. Den nye avtalen har varighet ut 2021-sesongen. 

Petter Øfsteng ble tatt opp i A-stallen i forkant av 2019-sesongen. I fjor fikk Øfsteng 9 kamper fra start og 7 innhopp i PostNord-ligaen. I tillegg spilte han 13 kamper for Bryne 2 i 3.divisjon. 

Øfsteng som er født i 2001 er en anvendelig spiller som kan spille både midtstopper og sentralt på midtbanen. 

- Vi er veldig fornøyde med at Petter ønsket å forlenge kontrakten sin. Petter hadde en flott utvikling i fjor, og spilte mange gode kamper. Hans gode utvikling kommer til å fortsette, og vi har stor tro på at Petter blir en viktig spiller for oss i årene som kommer, sier medtrener/toppspillerutvikler, Even Sel. 

Daglig leder Knut Ove Joa er glad for at en ny avtale med Øfsteng har blitt signert. 

- Vi ønsker å bygge laget og klubben rundt lokale spillere. Derfor er dette en viktig signering og et godt signal. Vi er glade for at Petter har tro på prosjektet vårt, sier Joa. 

Spilleren selv er glad for at han på papiret er Bryne-spiller i minst to år til. 

- Jeg har troen på klubben og laget. Det er stort potensial i laget, som jeg har tro på at vi skal få ut i år. Jeg gleder meg veldig til årets sesong og er glad for at jeg har signert ny kontrakt, sier Øfsteng. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: