På samling med de beste

Martin Åmot Lye reiser i neste uke på Equinor sin talentsamling i Porsgrunn.

Bryne FK sender Martin Åmot Lye til Porsgrunn for å delta på Equinor sin talentleir. Midtbanespilleren er 14 år og har gått gradene i Rosseland og Bryne. Nå spiller han på G14-laget til Bryne FK. 

Forsmak på landslaget
Samlingen er i regi av NFF. Håkon Grøttland som er fagansvarlig for spillerutvikling i NFF forteller at målet med samlingen er at spillerne skal få nye erfaringer og referanser. – De skal få kjenne på hvor «lista ligger» nasjonalt, slik at de kan fortsette å utvikle seg i hverdagen, og forhåpentligvis prestere for Norge internasjonalt om ikke så lenge.

olav_martin.jpg
Trener Olav Lygren og talentet Martin Åmot Lye.

Fortjent
Bryne FK er stolte over å kunne sende et lokalt talent på en slik samling. Olav Lygren er trener for G14 på Bryne og synes det er fortjent at Martin er tatt ut til samling. – Martin er en spiller med god teknikk og stor fotballforståelse, forteller Lygren. Han er en gutt som tar til seg læring og har lyst til å bli bedre. Han viser enorm spilleglede og han har det kjekt på trening hver eneste dag. 

Liker å drible
Martin Åmot Lye gleder seg til å reise til Porsgrunn for å se hvordan toppnivået i Norge er. - Jeg gleder meg til å spille mot de beste i mitt kull, forteller spilleren som karakteriserer seg selv som en driblefant.

Bryne FK ønske Martin lykke til på samling.

martin.jpg
– Jeg liker å drible, forteller Martin Åmot Lye.

 

Annonse fra Obos-ligaen: