Pål Aamodt er med videre

Pål Aamodt har signert ny kontrakt. Brynegutten ser fram til en ny sesong i rødt og hvitt.

Pål Aamodt signerte i dag en ny 1-årskontrakt med Bryne FK. Spilleren som har slitt med skader og lite spilletid denne sesongen er mer enn klar for å revansjere seg neste år og vise hva han kan.

– Det føles veldig godt og jeg er glad for å fortsette. Det virker spennende det som skjer i Bryne, sier Pål Aamodt. 

Hovedtrener Kevin Knappen er fornøyd over å ha fått med seg en kontinuitetsbærer videre og han er klar på at Pål har mer inne enn det han fikk vist i år.  

– Pål har brukt litt tid på å venne seg til det nye systemet med tre bak i stedet for den tradisjonelle fireren. Omstillingen fra back til å bli vingback har vært utfordrende. Men senhøsten viste at koder ble knekt og vi har stor tro på at Pål skal løse oppgaven neste år, sier Kevin Knappen. 

– Jeg har hatt mine utfordringer, men jeg vet at jeg kan bedre enn det jeg har vist i år. Jeg er klar for å bevise at jeg kan bedre, forteller Aamodt.

Den lokale gutten forteller at han er glad i Bryne og har veldig lyst til å bidra for Bryne.  

– Klubben har fantastiske supportere som støtter oss i med og motgang. Jeg gleder meg til å få spille mer fotball foran de, sier Aamodt. 

Klubben er svært fornøyd med at Pål Aamodt fortsetter i en tropp som begynner å få en solid stamme av lokale rogalendinger i Robert Undheim, Rogvi Baldvinsson, Axel Kryger, Andreas Dybevik, Jens Husebø, Tobias Guddal, Paul Endre Ullenes, Christian Landu Landu, Sjur Jonassen, Jørgen Voilås og Marius Mattingsdal.

Annonse fra Obos-ligaen: