Rigger til fest på stadion

Bryne skal spille to tette lørdagskamper mot Sogndal og Mjøndalen. I forbindelse med disse kampene rigger vi opp til teltfest.

Lørdag 27. april mot Sogndal og lørdag 11. mai mot Mjøndalen rigger vi opp telt med skjenking, musikk og god drøs før og etter kamp.

Bryne FK ønsker supportere velkommen til ekstra oppladning før de neste to lørdagskampene. Sammen med Sport'n og Bondehæren på felt E utfordrer vi supportere til å komme tidlig på kamp. Vanligvis lader vi opp til kamp på Sport'n i Bryne sentrum, men disse kampene samles vi på stadion. 

Åpningstider i teltet:
13:00 Teltet åpner
16:00 Kampstart (teltet er stengt under kampen og i pausen)
17:45 Teltet åpner igjen
20:00 Teltet stenger
Vi oppfordrer supportere til å fortsette festen på Sport'n.

Kjøp sesongkort:
Kjøp sesongkort
Abonner på sesongkort

Kjøp billett til kampen mot Sogndal på lørdag:
Kjøp billett til neste hjemmekamp

Vi ser frem til mer fest og jubel på stadion sammen med supportere
Vi ser frem til mer fest og jubel på stadion sammen med supportere

Se bortekampene med supportere
Onsdag spiller vi cupkamp mot Mandalskameratene. Alle som ikke tar turen til Sørlandet er velkomne til å se kampen på Sport'n sammen med andre supportere. Alle bortekampene til Bryne FK vises på Sport'n.

Før og etter kamp er det Sport'n som gjelder for alle som vil lade opp til kamp. Her samles ofte både bortesupportere og hjemmesupportere til forbrødring og drøs før kamp. Sport'n er navnet på det som før var Møllehagen Sportsbar og ligger i andre etasje i samme bygg som Møllehagen restaurant. Når Bryne FK kjører telt på stadion blir det ikke samling på Sport'n før kamp, men vi oppfordrer alle til å fortsette festen hos vår gode samarbeidspartner etter kampene.

Annonse fra Obos-ligaen: