Robert forlenger

Robert Undheim forlenger kontrakten med Bryne til 2024.

Vi er svært fornøyde med at enda en nøkkelspiller er klar for A-troppen i 2023 og 2024. Robert er en kontinuitetsbærer med kjærlighet for klubben, og han har spisskompetanse i form av hurtighet og lange kast.

– Han er også en spiller som liker å utfordre med og uten ball, med det er han viktig når vi ønsker å skape ubalanse hos motstander,  sier trener Kevin Knappen.

Vil kjempe i toppen
Hovedpersonen selv forteller at han er inne i en av sine beste perioder i Brynedrakten og han ser frem til å fortsette.

– Jeg er kjempehappy. Bryne er min fotballklubb og det er ingenting jeg vil mer enn å spille fotball for Bryne.

Robert har opplevd oppturer og nedturer med Bryne og er evig takknemlig til B-gjengen og andre som støtter klubben i både medgang og motgang. Spesielt støtten i de tunge periodene er noe spillerene legger merke til og setter pris på. Nå har han tro på gode tider. 

– Jeg lyst til å være med å kjempe i toppen med Bryne. 

0S6A6304.jfif
Robert ser frem til mer jubel i Brynedrakten.

Ny hverdag
Robert og Bryneledelsen har brukt tid på å drøfte innhold, forventninger og økonomiske vilkår i kontrakten fordi Bryne FK har en ambisjon om å ha en mer profesjonalisert treningshverdag med blant annet to kjernedager i uka fra januar 2023.

– Det betyr at spillere som har jobb utenom proffkontrakt med Bryne, må tilpasse hverdagen på en litt annen måte enn i dag, sier daglig leder Hans-Øyvind Sagen.

Dette gjelder også for Robert som jobber 3-4 dager i uka utenom å spille fotball. Klubben synes det er positivt at spillerne er med på andre aktiviteter enn bare å spille fotball, men vi ser for oss å øke det sportslige nivået med blant annet muligheter individuelt tilpasset, fotballspesifikk styrketrening, mer fokus på taktisk spilleforståelse – men også flere sponsoraktiviteter.

Når Robert nå signerer ny kontrakt opplever han også en ny hverdag på treningsfeltet. 

– Klubben tar et steg i rett retning. Vi begynner å profesjonalisere oss enda mer på treningstider og opplegget rundt.

Lokalpatrioter bidrar
Et utvidet sportslig tilbud vil koste mer penger for klubben.

– Vi kan ikke gjøre mer enn vi har økonomi til. Derfor må vi blant annet også balansere et økt sportslig tilbud med at spillerne bidrar i flere aktiviteter for sponsorene, som representerer minst 50 prosent av inntektsgrunnlaget til klubben utdyper Hans Øyvind Sagen.

– Sammen med Robert har vi jobbet en god en stund for å finne løsning som var riktig for både ham og Bryne, fortsetter Sagen.

Den siste brikken var å få det økonomiske helt på plass, innenfor Bryne sine rammer. Dette falt på plass da Kverneland Energi kom på banen og utvidet sponsorsamarbeidet fra i høst.

– Vi kaller dette et lokalpatriot-tillegg der vi bidrar til Bryne sin økte satsing på det sportslige opplegget rundt A-troppen, sier sponsoransvarlig Torbjørn Kverneland i Kverneland Energi.

Annonse fra Obos-ligaen: