552A4024

Skal slå tilbake på eget gress

Kevin Knappen er klar til ny hjemmekamp på gressmatta på Bryne stadion. Hovedtreneren vil holde frem poengfangsten i OBOS ved å bli enda bedre foran motstanderens mål.

Etter seks serierunder ligger Bryne på sjetteplass i OBOS-ligaen med 9 poeng. Vi har bare sluppet inn fire mål på disse seks kampene, men samtidig har vi ikke scoret mer enn fem.

Målprotokollen viser at Bryne scorer for lite mål. Spesielt om vi ser på statistikk over forventede mål (Xg). Bryne er et av lagene som produserer mest sjanser i OBOS og ligger på andreplass på denne statistikken, det er bare Vålerenga som har produsert flere sjanser. Kevin Knappen er klar på hva som skal til for å få hull på byllen. 

– Vi skal fortsette å produsere. Marginene vil vippe i vår favør. Statistikken kan du snakke deg rød på, men det som er viktig at vi ikke alltid analyserer resultatet men at vi ser på prestasjonen.

Kjøp billett til kampen her

Abonner på sesongkort

Duarte Moreira er toppscorer for Bryne med tre mål, på lørdag sikter han seg inn mot å få enda flere.
Duarte Moreira er toppscorer for Bryne med tre mål, på lørdag sikter han seg inn mot å få enda flere.

På motsatt banehalvdel ser det bedre ut. Bryne ligger helt i toppen på statistikken på forventede mål imot. Også her ligger Bryne på andreplass. Kun Levanger skal ifølge statistikken slippe inn færre mål enn oss. Knappen er klar på at vi må fortsette å jobbe, så vil målene komme.

– Vi kommer til å angripe kampene på samme måte. Vi viser på forventa mål imot at det er balanse i det vi gjør.

Kevin Knappen vil ta alle poengene på hjemmebane på lørdag.
Kevin Knappen vil ta alle poengene på hjemmebane på lørdag.

Bryne har tapt de to siste kampene mot Vålerenga i serien og mot Stabæk i cupen. Nå er laget klare for å revansjere dette og komme tilbake på eget gress.

– Cup er cup og vi er ferdige der. Nå skal vi fortsette å ta trepoengere i serien. Vi har en god mulighet allerede mot Mjøndalen på lørdag. Vi skal slå hardt tilbake. Vi må ikke bare være gode, vi må også ha resultatene, sier Knappen.

En ny lørdagskamp betyr en ny runde med oppladning i TeltE. Kevin Knappen stikker hodet innom teltet cirka to timer før kampen for å gi supporterene en oppdatering før kampen. Han gleder seg til kamp på banen og fest i teltet.

– Når TeltE byr opp til dans pleier poengene å komme. Jeg håper å se mange supportere i teltet og på stadion. Vi skal gjøre jobben slikt at det blir fest etterpå, avslutter Kevin Knappen. 

Kjøp billett til kampen her

Abonner på sesongkort

Annonse fra Obos-ligaen: