Stortalent har signert for Bryne

Kvernelandsgutten Kristian Skurve Håland har signert proffkontrakt med Bryne.

Det unge talentet har signert en treårskontrakt med Bryne FK. 16-åringen kommer fra Frøyland der han denne sesongen scoret 15 mål for A-laget. Angrepsspilleren har de siste årene hatt Alf Ingve Berntsen som trener i Frøyland. Nå går veien videre til Kevin Knappen og Bryne FK.

– Dette er en fjær i hatten for Kristian som signerer sin første proffkontrakt og det er en fjær i hatten for oss å knytte til oss et av de største talentene i regionen, forteller Kevin Knappen.

thumbnail_0S6A8365.jpg
Hans Øyvind Sagen, Kristian Skurve Håland og Kevin Knappen ser frem til en ny vår med Bryne FK. Foto: Svenn Olav Sele

For Bryne FK er det et viktig signal at et talent fra nabobygda velger oss foran flere gode konkurrenter. Vi skal være en klubb som videreutvikler de lokale talentene til toppspillere. Kevin Knappen og trenerteamet ser nå frem til å utvikle unggutten videre. 

– Jeg vil gi kred til Kristian og familien, samt til de som har fulgt ham på trenerstigen. Vi får en eksplosiv spiller med fart og dribleferdigheter. Kristian er en relasjonell spiller med et ganske voksent fotballhode for alderen. Han har mye grunnleggende ferdigheter i bunn som er avgjørende for å nå langt i fotball. 

Bryne FK ønsker å takke Frøyland for godt samarbeid og en god dialog rundt signeringen av Håland. 

Annonse fra Obos-ligaen: