0S6A1935

Tilbake på vinnersporet

Etter 3-1 seier i går kveld mot Vindbjart.

Vi følgte kampen live:

4 min - Bryne startet kampen bra og var aggressive fra start. Bryne fikk et frispark som Byskata tok kjapt ut til Undheim. Robert klemmer til fra utsiden av 16 meteren der keeper gir retur ut til Landro som på ny skyter på keeper.

8 min - Ny kombinasjon mellom Byskata og Undheim. Førstnevnte legger en corner ut til Undheim på 16 som får tid til å sikte, men skuddet blir headet unna av Gausdal.

14 min - Kjempesjanse for Vindbjart! En corner ender på hodet til Skeie som står på første stolpe og header utenfor.

18 min - Nok en god cornervariant fra gjestene! Corneren blir stusset videre inn i feltet der Lars Djuve Båtsvik får headet ballen mot mål. Ballen triller til slutt mot mål, men Wemberg kommer til utsetning og klarerer ballen langt vekk.

28 min - Ny redning på strek - på motsatt side! Wemberg klemmer til på halvvolley, men ballen treffer nærmest Delgado i hodet på strek.

35 min - Byskata med et godt langskudd som stryker stolpen. Larsen Berg i buret ser ut til å ha kontroll.

54 min - MÅÅÅL! 1-0, Simen Næss fyrer av et skudd inne i 16-meteren som går via en spiller på strek og inn.

57 min - STRAFFE TIL BRYNE!

58 min - MÅÅÅL! 2-0, Simen Næss setter straffen oppe i nettaket.

63 min - STRAFFE TIL VINDBJART!

63 min - 2-1, Øyvind Gausdal setter den kontrollert i mål.

71 min - Bøgild med to store sjanser på kort tid. Først får han gå lenge med ball før han skyter til side for mål. Like etterpå får han ballen utenfor 16 meteren der skuddet går via en Vindbjart-spiller og til side for mål.

83 min - MÅÅÅL! 3-1, Kristian Magnusson setter den på hodet etter et flott innlegg fra Mads Bøgild.

90 min - På overtid blir Høyland spilt i gjennom, men keeper kommer ut og forstyrrer skuddet.