Treningskamp Bryne FK - Sotra

Trenerteamet fornøyd

Årets første treningskamp ble spilt lørdag i Storhallen på Karmøy mot divisjonskollega Sotra. Trenerteamet sier de alt i alt er fornøyd med utbytte av matchen og at de fikk jobbet med en del av momentene i spillet de hadde avtalt på forhånd.

Jan Halvor Halvorsen uttaler i Jærbladet:

– Det var en godt gjennomført kamp. Jeg er fornøyd. Vi fikk øvd på det vi skulle øve på i grunnspillet vårt; dette med høyt press fungerte veldig bra. Samtidig øvde vi på å ligge tett og samlet i ramma og kjøre overganger, og der synes jeg vi fikk se gode tendenser. Det var første kampen, og jeg bryr meg ikke om resultatet, men når det er kamp, er det kamp, og da ønsker vi å vinne. Vi er inne i en hard treningsperiode, og det begynner å bli noen tunge bein, men jeg synes intensiteten var veldig bra. Det var kjempegod jobbing og pushing, og gode overganger.

Kampfakta

Bryne - Sotra 3-0 (2-0)

1-0 Robert Undheim (10), 2-0 Bjarne Langeland (18), 3-0 Bjarne Langeland (64)

Treningskamp fotball, menn - Storhall karmøy, 15. februar

Brynes lag: Igor Spiridonov (Andreas Juvet Hoppestad fra 46.) - Oliver Rotihaug (Josh Robson fra 59.), Kristoffer Hay, Rogvi Baldvinsson (Marius Andersen fra 46.), Pål Aamodt - Vegard Aasen (Petter Øfsteng fra 46.), Luc Jeggo, Bjarne Langeland - Robert Undheim (Torben Dvergsdal fra 80.), Torben Dvergsdal (Nicolai Jessen fra 62.), Ola Mæland

Annonse fra Obos-ligaen: