Ungt talent velger Bryne

Sandra Pallesen-Nygård fra Kåsen har valgt å signere for Bryne FK.

Bryne FK har en ambisjon om å tiltrekke seg de fremste talentene på Jæren for å bidra til å utvikle gode fotballspillere også på damesiden. Når Sandra Pallesen-Nygård nå melder overgang fra Viking til Bryne er det et sterkt signal om at klubben er et attraktivt sted å utvikle seg. 

A-lagstrener Pål Stian Eriksen beskriver Sandra som en av de aller mest spennende spillerene nasjonalt. Den unge angrepsspilleren ble nylig tatt ut til nasjonal talentsamling og skal i slutten av måneden reise til Sarpsborg for å måle seg mot de beste jentene i Norge. 

– Til tross for alderen er hun ekstremt aggressiv i stilen. Tøff, uredd og bra tempo. Hun fremstår som en komplett spiller med enormt gode offensive ferdigheter og er samtidig taktisk godt skolert for alderen, skryter Pål Stian Eriksen. 

Den lokale fjortenåringen fra Kåsen kan spille både spiss og kant og blir fort en viktig bidragsyter i sesongen jentene nå skal i gang med. 

Sandra kjenner godt til Pål Stian fra tiden i Viking og at kompetansen hans var en av grunnene til at hun valgte Bryne.

– Han skal ha mye av æren for utviklingen min det siste halvåret.

Spilleren er i gang med treninger for Bryne og forteller at hun har blitt veldig godt mottatt av laget fra første trening.

– Bryne føltes som det tryggeste valget for meg siden jeg fremdeles er veldig ung. Nå storkoser jeg meg på hver trening og synes det er veldig spennende med jentesatsingen på Bryne.

Vi ønsker Sandra «velkommen heim» og ønsker deg lykke til for både Bryne og på talentleir. 

sandra2.jpg
Sandra får gode forbilder i både Manchester og München når hun trener i Jærhallen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: