Vi trenger flere spillere til GATEFOTBALL-LAGET

Time kommune har startet opp et tilbud om gatefotball. Målet er at dette laget skal bli en del av det ordinære fotball-tilbudet til Bryne FK.

Vi trenger flere spillere til dette laget!

IMG_1402.JPG

 

Dette er et fotballtreningstilbud for 18 åringer og eldre i Time, Klepp og Hå som har eller har hatt utfordringer med rus og eller psykisk helse.

En må være rusfri den dagen det er fotballtrening, samt at det ikke skal være fokus på rus før, under og etter treningen. 

Målet vårt (Time kommune og Bryne FK) er og at dette laget skal bli en del av fotballstiftelsen som er knyttet opp mot Norsk Toppfotballsenter. Da vil laget spille kamper mot andre gatelag og de vil delta i en årlig gatefotballturnering en helg i september i Oslo. Spillformen for dette laget er 7`er fotball. 

Treningene foregår hver mandag på Bryne stadion. Oppmøte er i garderoben på klubbhuset er kl.12.00 for kaffe, skifting og drøs. Så er det fotballtrening fra kl.12.30 til 13.30. Treningen er normalt ute på kunstgrasområdet, men dersom været er dårlig gjennomføres treningen inne i Jærhallen.

Fotballtreningene inneholder noen enkle øvelser og så småspill. Det er et lavterskeltilbud, så ingen trenger å være bekymret for fysisk form eller fotballferdighet. Hovedfokus vil være på mestring og det sosiale. Samt at fysisk aktivitet og faste rutiner i hverdagen vil bidra til økt livskvalitet. 

Etter fotballtrening serveres det normalt lunsj oppe i 2.etasje på klubbhuset på Bryne stadion. 

(NB: dette med samling og lunsj etter trening er ikke et tilbud nå under korona pandemien).

Trener og kontaktperson er Morten Haukland Dahle. 

Morten jobber ved Meistringssenteret i Time kommune. 

 [email protected]. Mobilnummer: 950 61 541

Ta kontakt med Morten for mer informasjon dersom du vil være med på disse fotballtreningene. Vi ønsker å ha deg med!

 

Annonse fra Obos-ligaen: