Videre i cupen

Vi tar oss videre i cupen etter kamp mot vår nærmeste nabo, Rosseland Ballklubb som til daglig spiller i 4. divisjon.

Det er alltid en spenning inn mot kamper i cupen og man hører ofte uttrykk som "ballen er rund" og "cup er cup" i den sammenhengen.

Om kampen forteller Kevin Knappen at både han og spillerne er klar over at sånne kamper kan være litt ubehagelige, Rosseland har i tillegg et godt 4.divisjons lag med mange gode spillere som har spilt på høyere nivå og ønsker å utfordre storebror.

Det var ikke all verdens av sjanser i 1. omgang, men Elias Årsvoll setter ballen i nettet etter 14 spilte minutter og scorer dermed sitt første offisielle mål som Brynespiller, etter assist fra sin spissmakker, Sjur T. Jonassen.

Bryne skaper mest og har i tillegg mest ball gjennom hele omgangen, etter 1-0 scoringen blir Rosseland mer bakpå og henger ikke helt med på tempoet til Brynelaget.

I starten av 2.omgang har Bryne grei kontroll, helt til Rosseland får en utligning etter 57 minutter av Sondre Hovland. Bryne legger seg i press med en gang og dagens kaptein Rogvi Baldvinsson smeller til fra 30 meter og setter ballen klink i mål etter drøye 60 minutter spilt.

– Det blir litt liv og røre når Rosseland utligner og det er også en situasjon vi gjerne skulle vært foruten, men vi svarer ganske kjapt, sier Knappen.

Andreas Dybevik noterer seg også med scoring i det 86 minuttet av kampen og Marius Mattingsdal kommer inn for Sigurd Grønli i det som blir hans debut på A-laget.

– Vi har et ungt, nytt spisspar på banen som får en gjennomføring og Marius som også får sin debut i en offisiell kamp. I tillegg ble det en god gjennomføring for flere spillere som har fått litt færre minutter og ingen skader, det er vi godt fornøyd med sier Knappen avslutningsvis.

Vi gratulerer Marius med debut!

Nå venter vi spent på hvem vi skal møte i neste runde og gleder oss til tiende runde i OBOS-ligaen førstkommende mandag, 29.05 mot KFUM på Bryne Stadion.