Årets mål og fire røde kort

Duarte Moreira scoret årets mål borte mot Mjøndalen, men laget måtte reise hjem uten poeng. Damelaget knuste Arendal på hjemmebane i en kamp med fire røde kort.

Bryne åpnet forrykende borte mot Mjøndalen på søndag da Duarte Moreira dundret ballen i mål etter bare to minutter. Mjøndalen utliknet mot slutten av omgangen etter en uheldig inngripen fra Igor Spiridonov i Brynemålet. I andre omgang tar Mjøndalen ledelse og vinner til slutt 2-1.

Folkets kamp og Fanzone
Bryne har slitt på bortebane denne sesongen, men på hjemmebane har vi fem seire på rad. Neste hjemmekamp er mot Kristiansund på søndag og vi går for vår sjette seier på rad. Før kampen inviterer vi til OBOS Fanzone+ utenfor Jærhallen, Her blir det fest og fotballaktiviteter for hele familien før det er gratis inngang for alle til kampen klokken 15:00.

Klikk her for mer informasjon

3 poeng og fire røde
Damelaget knuste Arendal 3-0 på Aarbakkebanen på lørdag etter scoringer av Karina Fløysvik Hæåk, Synne Thunheim Hove og Filippa Wiig Bangsmoen. Det kokte godt på anlegget denne dagen og Arendal endte opp med hele fire røde kort på tampen av kampen.

Damene reiser til Djervbanen på søndag for en spennende bortekamp mot hardt satsende Haugsesund.